22 Aralık 2022 14:00 Güncelleme : 22 Aralık 2022 14:00

Teşkilat dizisini yerle bir edecek veda! O isimlerin yası bitmeden bir veda haberi daha geldi

Teşkilat dizisini yerle bir edecek veda! O isimlerin yası bitmeden bir veda haberi daha geldi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat dizisi her bölümüyle gündeme damga vurmaya devam ediyor. Pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisine daha önce Ezgi Şenler, Çağlar Ertuğrul ve Gürkan Uygun veda etmişti. Şimdi de bir başka ismin ayrılık haberi gündeme geldi.

Ekranların iddialı dizilerinden biri olan Teşkilat dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi hem başarılı oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla ekranlara damga vururken, son olarak bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Teşkilat dizisine kim veda edecek?

TRT 1 ekranlarında her pazar akşamı izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda; Deniz Baysal, Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Serdar Yeğin, Nihat Altunkaya, Tuncer Salman, Ahmet Uğur Say gibi başarılı isimler yer alırken, dizide Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasından sonra yeni sezonda ünlü oyuncu Murat Yıldırım katıldı. Başarılı pek çok isimin yer aldığı dizi her bölümüyle ekranlara damga vururken, geniş bir izleyici kitlesine de ulaştı. Dizi gündemde de ses getirirken, şimdi de ayrılık haberiyle gündemde yerini aldı.

Teşkilat dizisine kim veda edecek?

O isim diziye veda ediyor

Gündemde yer alan bilgilere göre Teşkilat dizisinde Sermet karakterini canlandıran Atılay Uluışık birinci bölümden itibaren dizide dikkatleri üzerine çekiyordu. Başarılı oyunculuk performansıyla ekranlara damga vuran Atılay Uluışık, Bizimkiler dizisinde Ali rolüne hayat verirken, bu rolüyle adeta hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu Bizimkiler dizisinin ardından Yazlıkçılar, Doksanlar, Hürrem Sultan, Kara Para Aşk, Afili Aşk, Behzat Ç, Balalayka, Soğuk, Rüya, Yalnız Hayaller, Orhan Pamuk’a Söylemeyin Kars’ta Çektiğim Filmde Kar Romanı da Var ve son olarak Teşkilat dizisinde rol aldı.

Teşkilat dizisinde Sermet karakterine hayat veren ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı yönünde haberler gelirken, ünlü oyuncunun sevenleri de bu haber karşısına bir hayli üzüldü. Teşkilat dizisine Çağlar Ertuğrul, Gürkan Uygun, Ezgi Şenler’in ardından şimdi de Atılay Uluışık’ın diziye veda edeceği biliniyor.

O isim diziye veda ediyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış