19 Mayıs 2022 13:20 Güncelleme : 19 Mayıs 2022 13:20

Tiktok Fenomeni Esra Rabia Baş Örtüsüyle Giydiği Dar Elbisine Yorumlar Yağdı! Takipçileri Yerin Dibine Soktu Rezilsin

Tiktok Fenomeni Esra Rabia Baş Örtüsüyle Giydiği Dar Elbisine Yorumlar Yağdı! Takipçileri Yerin Dibine Soktu Rezilsin

Ünlü tiktok fenomeni Esra Rabia yaptığı paylaşım ve giydiği kıyafetler ile çok konuşulan ünlü isimler arasında bulunurken takipçilerinden sert eleştiriler almaya devam ediyor. Esra Rabia Ünal dalgıç kıyafetleri ile sosyal medya üzerinde tanınabilirliğini arttırırken yaptığı cesur paylaşımlar herkesin ağzını açık bırakıyor.

Tiktok üzerinden sürekli paylaşım yaparak takipçileri ile sıkı iletişim kuran ünlü fenomen Esra Rabia Ünal çirkin yorumlar almasıyla birlikte ünlü fenomen kendisine gelen bu itiraflara kulak vermeden paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü fenomen tesettürlü olmasına rağmen bir tesettürlü için uygun bir giyim sergilememesi herkesin diline düştü. Sosyal medya fenomeni bu paylaşımları ile çok konuşulurken daracık elbisesi ile paylaştığı fotoğraf adeta herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medya üzerinde paylaştığı twerk videosu sert eleştiriler alsa da ünlü fenomen bu eleştirilerin hiç birine yanıt vermenden her gün bu paylaşımlarına son hızı ile devam ediyor. Tesettürlü fenomen Esra Rabia Ünal’ın bu giyim tarzının sosyal medya da olmamasına yönelik şikayetlerde bulunulurken ‘’Çocuklara kötü örnek oluyor’’ yorumları yapılmaya başlandı. İşte, Tiktok fenomeni Esra Rabia Ünal ile ilgili önemli gelişmeler…

Esra Rabia Daracık Taytı İle Gündeme Oturdu

Daracık taytı ve bir karış topuklu ayakkabı ile yaptığı paylaşımlar son zamanların en çok konuşulan konuları arasında bulunan Esra Rabia Ünal takipçilerinden sert eleştiriler alıyor. Esra Rabia bu paylaşımları ile her geçen gün takipçilerini kaybederken ‘’Bu ne biçim bir giyinme tarzıdır tesettüre bari saygın olsun kafana taktığın halay mendili değil’’ yorumları yapıldı. Ünlü fenomen bu yorumlara aldırış etmezken takipçilerinin aldırış etmemesi daha da sinirini bozması üzerine daha sert eleştiriler ile gündemde ki yerini almaya başladı. Esra Rabia’nın bu halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşarken ‘’Allah Islah etsin’’ yorumları sosyal medyayı salladı.

Esra Rabia Daracık Taytı İle Gündeme Oturdu

‘’Karılar Kocalarının Yanında Böyle Giyinmez’’

Ünlü fenomenin bir takipçisi ‘’Karılar kocalarının yanında bile böyle giyinmez’’ yorumlarında bulunurken adeta gündeme bomba gibi düştü. Esra Rabia bu yapılan yorumları umursamadan yoluna ve paylaşımlarına devam etmesi gözlerden kaçmadı. Ünlü fenomen her gün şikayet edilmesi ile spam aldığını belirtti. Takipçileri ‘’Kötü örnek çocuklarda görüyor bunun halini’’ yorumlarında bulunması ile paylaştığı her fotoğrafı şikayet etmeye başladı.  

‘’Karılar Kocalarının Yanında Böyle Giyinmez’’

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış