15 Eylül 2022 12:25 Güncelleme : 15 Eylül 2022 12:24

Tiktok fenomeni Mika Raun kendisi kadar karakteri de değişti! İşte o paylaşım

Tiktok fenomeni Mika Raun kendisi kadar karakteri de değişti! İşte o paylaşım

Tiktok fenomeni Mika Raun yaptıkları ile gündem olmayı sürdürüyor. Bir dizi estetik olan ünlü isim paylaşımları ile şok etti. Tiktok fenomeni Mika Raun bu kez sınırları aştı.

Paylaşmış olduğu TikTok videoları ile ün kazanan Mika Raun Instagram'da da paylaşımlarına devam ediyor. Özellikle de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla olay olan ve çok sayıda insanın tepkisini alan ünlü isim yayınlamış olduğu videolar ile ilgi çekmeyi sürdürüyor. Daha önce de yayınladığı videoda göğüs ucunu gösteren ünlü fenomen bu kez takipçilerini şaşırtmayı başardı. İlk olarak tiktok'ta paylaştığı videolar ile insanların tepkisini çeken Mika Raun Instagram'da erkek arkadaşıyla paylaştığı videolarla da olay olmayı sürdürüyor.

Tiktok videoları olay oldu

 Tiktok'ta yayınlamış olduğu ve özellikle de sosyal medyada yapmış olduğu hareketleri ile gündem olmayı başaran Mika Raun kısa süre önce birçok estetik operasyon geçirdi. Daha sonrasında cinsiyet değiştiren isim takipçilerini şaşırtmayı sürdürüyor. Kimileri tarafından beğenilmiş birisi olsa da birçok insana eleştirdiğini söylemek gerekiyor. Geçirdiği değişim sonrasında eskisi kadar samimi olmadığı ve takipçileri de bu konuda ona tepki gösterdi. Kendisi sürekli olarak hem TikTok üzerinden hem de Instagram hesabından çeşitli paylaşımlar gerçekleştiriyor. Ancak son dönemde yapmış olduğu aykırı paylaşımlar ile birlikte birçok insana tepkisini çekmeyi başardı.

Tiktok videoları olay oldu

Değişimi ile gündemde

Yapmış olduğu son paylaşımda erkek arkadaşıyla farklı videolar paylaşan ve çığlıklar atan ünlü isim takipçilerinden de tepki almayı başardı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda göğüs ucunun görünmesi ise tam anlamıyla insanlara şok etti. Ünlü ismi bunu bilerek yaptı ve özellikle de takipçi sayısını arttırmak için böyle bir yola başvurduğunu düşünülüyor. Mika Raun ise gelen tepkilere herhangi bir yanıt vermedi. Ünlü fenomen yaşadığı estetik operasyonlar ve değişimi ile de olay olmuştu.

Değişimi ile gündemde

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış