2 Ekim 2022 04:05 Güncelleme : 2 Ekim 2022 04:05

Tırnak deyip geçmeyin psikologlar ilk ona bakıyor! İşte tırnağa göre kişilik testi

Tırnak deyip geçmeyin psikologlar ilk ona bakıyor! İşte tırnağa göre kişilik testi

Burçlarımız, isimlerimiz, doğum tarihlerimiz, yaşadığımız ülke, büyüdüğümüz kültür... Hepsi bizi yapan ve bizi tanımlayan özelliklerimiz. Peki her gün neredeyse aynaya bakmadan dışarı çıkıyoruz. Peki hiç ellerinize baktınız mı? Ya tırnaklarınız...

Eski dönemlerde birini tanımak için çok zamana sahipti insanlar. Ancak yeni dönemde gelişen teknoloji çağı ile birlikte zaman kavramı biraz değişime uğradı. Birine baktığınızda davranışları dış görünüşü hepsi bizim için birer ipucu. Peki birini tanımak için birinin ellerine hiç baktınız mı? Ya da tırnaklarına. Tırnak şekilleriniz kişiliğiniz hakkında bilgi veriyor. Peki hangi şekil hangi özellikleri anlatıyor.

Dik ve uzun tırnak

Her olaya güzel yönüyle bakmayı isteyen ve seven yapınız, mutluluklara odaklanmış durumdasınız. Sizin için önemli olan mutlu olabilmek. Yaptığınız işlerde mükemmeliyetçi bir tutum sergiliyorsunuz. Yalnız kalmaktan hoşlanmayan yapınız, kalabalık arkadaş ve aile ortamlarında olmaktan daha hoşnut oluyor.

Yana açılan tırnak

Açık sözlü bir yapıya sahipsiniz. Açık sözlü olmanız bazen dezavantajlı durumlar yaratsa da adaletli olmaktan asla vazgeçmiyorsunuz. Hemen parlayan ve hemen yumuşayan bir karakteriniz var. Düşünceli bir insansınız ve etrafınızdaki insanların sizin gibi düşünceli olmasını istiyorsunuz.

Yuvarlak yumurta tırnak

Adeta etrafa neşe saçan bir insansınız. Buda sizin etrafınızın kalabalık olmasını sağlıyor. Rahatına düşkün bir yapınız var. Dinlenmek için mutlaka kendinize alanlar açıyorsunuz. Sanata düşkünlüğünüz sizin en sevdiğiniz özelliğiniz diyebiliriz. İnsanların size davranış şekilleri sizi çok etkiliyor bu yüzden etrafınızdaki insanları iyi seçmenizi öneririz.

Kare tırnak

İnsanlar üstünde kontrol sahibi olmaktan hoşlanıyorsunuz. Fark etmeden değil birilerini yönetmek size iyi geliyor. Ancak bu durumu fazla yaşadığınız durumlarda sert insanı kırma, naif insanı çok üzecek bir etkiye sahip olabilirsiniz. Sözlerinizi çekinmeden söylemek sizin diğer bir yönünüz. Dobra bir karaktere sahipsiniz diyebiliriz.

Üçgen tırnak

Bir şeyi yapmakta acele etmez en mantıklı olanı ararsınız mutlaka. Yaratıcı fikirlere sahipsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi etrafınızla paylaştığınız zaman dikkatleri hızlıca kendinize çekebiliyorsunuz.

Sivri tırnak

Azminizle tanınırsınız. Kafanıza koyduğunuz her şeyi yapacak güce ve inanca sahipsiniz. Lüksü sever ve etrafınızdakilerle paylaşmaktan çekinmezsiniz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış