8 Şubat 2022 20:00 Güncelleme : 8 Şubat 2022 18:28

TOGG Fiyatları Beklentiyi Karşılamadı! Bu Fiyatları Gören Avrupa Araçlara Kaçar! İşte TOGG satılacağı tarihler ve Modeller!

TOGG Fiyatları Beklentiyi Karşılamadı! Bu Fiyatları Gören Avrupa Araçlara Kaçar! İşte TOGG satılacağı tarihler ve Modeller!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda dünyayı tüm kalitesiyle büyülerken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin teknoloji yarışındaki konumu ve yol haritası hakkında fazlasıyla önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, TOGG seri üretim tesisinde devam eden gelişime ilişkin önemli ve oldukça heyecan verici bilgiler verdi. TOGG'un ilk satış tarihini doğrulayan Varank, ilk seri üretim aracının 2022'nin dördüncü çeyreğinde montaj hattından çıkmasının beklendiğini yineledi. İşte TOGG yerli otomobilindeki merakla beklenen heyecan verici son gelişmeler...

Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ülkenin teknoloji yarışındaki konumu ve gelecek planları hakkında fazlasıyla önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin Arabası TOGG Küresel Bir Ses Getiriyor!

Bakan Varank'a göre Türkiye'nin otomobili Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda kıymetli ve heyecan verici bir küresel bir etki yarattı.

Varank'a göre, TOGG'daki ilk seri üretim aracının 2022'nin dördüncü çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Türkiye’nin Arabası TOGG Küresel Bir Ses Getiriyor!

Yerli Otomobil TOGG Satış Tarihi Açıklandı!

TOGG satış tarihi açıklandı. Bakan Varank, "Elektrikli C sınıfından doğan SUV araç, homologasyon olarak bilinen teknik yeterlilik süreçlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinde ticari olarak satışa hazır hale gelecek." dedi.

Varank'a göre TOGG'a yöneltilen eleştirilerin çoğu yanlış veya yetersiz bilgilere dayanıyordu. Ayrıca Varank, bu kadar fazla eleştirmenin adaletli olmadığını savundu

Yerli Otomobil TOGG Satış Tarihi Açıklandı!

Eleştirilerin Yerine Takdir Olacağını Düşünüyorum!

Varank, "Görüşüm faaliyetler yapılmaya başlandığı zaman ve TOGG'un sözünü ettiği akıllı cihazlar yeni teknoloji ağ bağlantılı, elektrikli araçlar yollara çıkmaya başladığı zaman, bu eleştirilerin yerini takdir ve coşku alacağı yönünde.

2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi'nin "Milli Teknoloji Güçlü Sanayi" hedefine ulaşmanın yol haritası olacağını belirten Varank, Türkiye'yi sanayi, teknoloji ve askeri alanda küresel bir üs haline getirmek istediklerini vurguladı.

Varank, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün ardından milli üretim kaynaklarını bir araya getirerek çığır açan dijital teknolojiler, otomobil üretimi, kimya, tıp, yapay zeka ve daha birçok alanda dünya lideri olmak için yarışacaklarını belirtti.

Eleştirilerin Yerine Takdir Olacağını Düşünüyorum!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış