10 Haziran 2022 00:18 Güncelleme : 10 Haziran 2022 00:18

TOGG Lansman Rengi Sonunda Belli Oldu! Yerli Otomobil TOGG Yollarda Fişek Gibi Boy Gösterecek!

TOGG Lansman Rengi Sonunda Belli Oldu! Yerli Otomobil TOGG Yollarda Fişek Gibi Boy Gösterecek!

Türkiye’nin ilk yerli ve milli üretim ağına sahip elektrikli araç modeli TOGG, şimdilerde farklı konularla da otomobil severleri şaşırtmaya devam ediyordu. Yakın zamanda seri üretime geçeceği bilinen araç modeli için renk detayları da konuşulmaya başlandı. Gelinen aşamada sadece boyasız şekilde testleri yapılan araç modeli için uygulanması planlanan en muhtemel renk belli oldu. İşte, üretimine başlanacak ilk TOGG modellerinde kullanılacağı iddia edilen o renge dair merak edilen tüm detaylar.

Son günlerde oldukça sık konuşulan ve Türk halkının göğsünü kabartan ilk yerli otomobil TOGG, şimdilerde farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde ilk boyasız testleri yapılarak mühendisler tarafından yakın bir zamanda piyasaya sürüleceği açıklanan TOGG için milyonları şaşırtacak bir paylaşım yapıldı.

TOGG resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir videoda aracın ilk boyasız testlerinin Gemlik Tesisi bünyesinde yapıldığı görülürken ‘’Sizce ilk TOGG hangi renk olacak?’’ notu paylaşıldı. Bu gelişmeden sonra milyonlarca otomobil tutkunu, TOGG araç modelleri için birçok renk tahminini ortaya attılar. İşte, TOGG araç modeli için uygulanması en muhtemel o renge dair merak edilen tüm detaylar.

Üretilen İlk TOGG Aracın Hangi Renk Olacağı Ortaya Çıktı!

Son yıllardaki en büyük atılımlardan biri olarak gösterilen ve milyonlarca vatandaşın hayallerini süsleyen ilk yerli üretim elektrikli otomobil TOGG, şimdilerde piyasaya çıkmak için adeta gün saymaya başladı. Yeni gelişmeler, firmanın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılırken şimdilerde ilk TOGG için renk arayışları başlamıştı. Birçok otomobil tutkunu, ilk TOGG aracının Türklük algısını simgeleyen ‘’Turkuaz’’ renginde olacağını ifade ettiler. Bu durum, TOGG firması tarafından yapılan paylaşımda turkuaz renklerinin ağırlıklı olarak kullanılmasıyla da resmen kanıtlandı.

Üretilen İlk TOGG Aracın Hangi Renk Olacağı Ortaya Çıktı!

TOGG Bu Yılın Son Çeyreğinde Üretime Hazır Hale Geliyor!

Renk seçimi konusunda sıklıkla tartışmaların hedefinde yer alan TOGG aracı, şimdilerde 2022 yılının son çeyreği için üretim ağına hazırlanacağı haberleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Türkiye’deki birçok firmada Kasım ayında üretilmesi beklenen araç modellerinin 2023 yılının ilk çeyreğinde trafikte yer alacakları da aktarılan bilgiler arasında yer aldı. Son olarak TOGG araç modelleri için 2030 yılına dek tek bir platform üzerinden 5 farklı paket seçeneğiyle toplam 1 milyon üretim hedefinin olduğu da uzmanlar tarafından aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

TOGG Bu Yılın Son Çeyreğinde Üretime Hazır Hale Geliyor!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış