19 Eylül 2022 18:15 Güncelleme : 19 Eylül 2022 18:15

TOKİ için başvuranlar dikkat ilk temel atılıyor! TOKİ inşaatı için çalışmalar hızlandı

TOKİ için başvuranlar dikkat ilk temel atılıyor! TOKİ inşaatı için çalışmalar hızlandı

Yükselen fiyatların ardından ev almanın bir hayli zor olduğu son günlerde beklenen haber yine devlet kademelerinden geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Eylül tarihinde TOKİ bazında yeni sosyal konut projelerinin başladığını ifade etti. Şimdilerde ise milyonlarca vatandaş, temel atma töreninin tarihinin açıklanmasıyla adeta sevince boğuldu. İşte, son yılların en kapsamlı TOKİ sosyal konut projesinin son detaylarına dair merak edilen tüm detaylar.

Enflasyon oranlarının yükselmesinin ardından market fiyatlarına erişemeyen milyonlarca kişi, ev almanın hayalini dahi kuramamaya başlamıştı. Bu noktada harekete geçen TOKİ, şimdilerde yeni toplu konut inşaları için faaliyetlerine hız kazandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından büyük bir müjde ile açıklanan yeni TOKİ projesi, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut faaliyeti olarak lanse edildi. Şimdilerde ilk temellerinin atılacağı bilinen yeni TOKİ evleri için başvurularda rekor kırıldı. İşte, Cumhuriyet tarihinin en önemli sosyal konut projesine dair merak edilen tüm detaylar.

TOKİ’nin yeni sosyal konut projesinde başvuru rekoru kırıldı!

16 Eylül 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesi ile milyonlarca vatandaşın başvuru süreci de başlamıştı. Daha ilk günlerden 16 milyon kişi tarafından başvuruda bulunulan TOKİ sosyal konut projesi, Cumhuriyet tarihinin en önemli faaliyetlerinden biri olarak gösterildi. Başvuruların ilk günlerinde kimlik numarası kısıtlamasının olduğu da bilindiğinden ilerleyen günlerde başvuru sayısının daha da artacağı tahmin ediliyor. Peki, TOKİ sosyal konutlarının temel atma işlemleri ne zaman gerçekleşecek?

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış