14 Mayıs 2022 13:22 Güncelleme : 14 Mayıs 2022 13:22

Trafik Sigortası ve Kasko Yaptıracaklar Donup Kalacak! Akaryakıttan Sonra Buna da Zam Geldi İşte Zam Rekoru Kıran Fiyatlar

Bugünlerde zorunlu trafik sigortası yaptırmak çok zorlu bir hal almaya başladı. Geçtiğimiz yıldan bu yıla kadar toplamda yüzde 100’den fazla zamlanan zorunlu trafik sigortası ve kasko ücretlerinde yeni bir karar alındı. Alınan karar ile birlikte artık her aracı olan ekonomik olarak çok zor duruma düşecek.

Ülkemizde bugün hemen her hanede bir tane araba var, artık arabası olmayan hane sayısı çok az kaldı bu da zorunlu trafik sigortası ve kasko gibi ek masrafların çoğalmasına neden oluyor. Zaten enflasyonu düşündüğümüz zaman işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor özellikle bu son beş ay içerisinde yerle bir olan alım gücümüz sonrasında normalde bin lira ödenen zorunlu trafik sigortasını bu yıl nasıl ödeyeceğimiz tam bir muamma. Bu sadece düşük gelire sahip olan vatandaşlarımızı değil aynı zamanda orta geliri olan vatandaşlarımızı da çok yakından ilgilendiren önemli bir gelişme oldu. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yayınladığı genelde ile tüm zammı duyurdu. Ayrıntılar için bir sonraki sayfaya geçebilirsiniz.  

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış