25 Haziran 2022 21:23 Güncelleme : 25 Haziran 2022 21:23

TRT1 Bir Dizinin Daha Finalini Yaptı! Çok İddialı O Dizi İçin Final Kararı

TRT1 Bir Dizinin Daha Finalini Yaptı! Çok İddialı O Dizi İçin Final Kararı

TRT1’de yayınlanan o dizi reytinglerden dolayı final yapma kararı aldı. Dizinin final kararı sevenlerini oldukça üzdü. Dizinin başrol oyuncularından Miray Daner de final kararını onaylar şekilde açıklama yaptı.

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kara Tahta dizisi final kararıyla gündeme geldi. Dizinin başlardaki reyting başarılarının giderek düşmesinden dolayı final yapması bekleniyor. Kara Tahta dizisi sevenleri bu karardan sonra oldukça üzüldüler. Final kararından sonra başrol oyuncusu Miray Daner de bu kararı onayladı ve bir açıklama yaptı. Sevenlerini üzen bu açıklamadan sonra Kara Tahta dizisinin final bölümü merakla bekleniyor. İşte haberin önemli detayları…

Kara Tahta Dizisinin Reytingleri Düştü Final Kararı Aldı

TRT1’de yayınlanan ve oldukça iddialı diziler arasında bulunan Kara Tahta dizisi reytinglerden dolayı final kararı aldı. Hedefledikleri reytinglere ulaşılmamasından kaynaklı yakın zamanda final yapmak için hazırlanan bu dizi izleyenleri de bir hayli üzdü. Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner’in yer aldığı Kara Tahta dizisi ilk olarak 30 Mart Çarşamba günü TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. İlerleyen zamanlarda reytinglerin düşmesinden kaynaklı dizi ekibi final kararı aldı.

Gündemde final kararı yer alırken başrol oyuncularından Miray Daner de konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. Kara Tahta dizisinin final yapacağını doğrulayan güzel oyuncu dizinin finalini güzel bir şekilde bitirmek için final kararının ötelendiğini dile getirdi. Kara Tahta dizisinin 13. Bölümde final yapacağı söyleniyor

Kara Tahta Dizisinin Reytingleri Düştü Final Kararı Aldı

Başrol Oyuncularından Miray Daner Final Kararını Doğruladı

TRT1 ekranlarında yer alan Kara Tahta dizisinin yakın zamanda final yapması bekleniyor. Yarım kalmış bir aşk hikâyesini konu alan bu dizinin 13. Bölümde final yapacağı söyleniyor. Reytinglerde istenilen başarıyı ulaşamayan Kara Tahta dizisi final kararıyla gündeme geldikten sonra başrol oyuncusu Miray Daner konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. Açıklamasında final kararını doğruladı ve güzel bir final yapmak için final kararının ötelendiğini dile getirdi. Yakın bir zamanda final yapacak olan Kara Tahta dizisinin izleyenleri bu konuda bir hayli üzgünler.

Başrol Oyuncularından Miray Daner Final Kararını Doğruladı

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış