29 Haziran 2022 09:38 Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:38

Tuğba Ekinci Gülşen'i resmen bombaladı! Bayrak açan Gülşen'e kavga çıkaracak sözler

Tuğba Ekinci Gülşen'i resmen bombaladı! Bayrak açan Gülşen'e kavga çıkaracak sözler

Tuğba Ekinci’den Gülşen’e çarpıcı açıklar geldi. Gündeme bomba gibi düşen bu sözlerin ardından Gülşen’in tepkisi ne olacak? Olay yaratacak sözlere imza atan Tuğba Ekinci, açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medyada olay yaratan bu açıklamalar çok konuşulacak.

Gündemde sık sık adından bahsettiren Gülşen, son olarak konserinde LGBT bayrağı açtı ve izleyicileri ikiye böldü. Konser sırasında hayranlarını ikiye bölen bu davranışın ardından bazıları destek verirken bazıları da rahatsız oldular ve konser alanını terk ettiler. Gülşen bu hareketiyle birlikte gündeme adeta bomba gibi düştü. Gündemde yer alan Gülşen’ Tuğba Ekinci’den çarpıcı sözler geldi. Sosyal medyayı da ikiye bölen bu davranış gündemde en üst sıralarda yerini aldı. İşte Tuğba Ekinci’nin olay yaratacak sözleri…

Tuğba Ekinci’den çarpıcı açıklamalar geldi

Antalya’daki konserinde LGBT bayrağı açan Gülşen, gündeme adeta bomba gibi düştü. Konser sırasında izleyicilerini ikiye böle bu davranışın ardından Tuğba Ekinci’den çarpıcı açıklamalar geldi. Konser sırasında LGBT bayrağı açan Gülşen hakkında; hareket kral, karakter kral değil dedi. Ardından “bu yerlere gelene kadar evli Erol Köse’yi prodüktör hesabı…” dedi. Açıklamalarına Ozan Çolakoğlu’nun neyse ki bekardı evlendin, bu isimlerle kendinin Madonna olacağını da dile getirdi. Son olarak beste meste, bayrak en son işler diye ekledi. Gündeme damgasını vuran bu sözler sosyal medyada olay yarattı.

Tuğba Ekinci’den çarpıcı açıklamalar geldi

Tuğba Ekinci’den olay yaratacak sözler geldi. Gülşen’in tepkisi ne olacak?

Konser sırasında LGBT bayrağı açan Gülşen, sevenlerini de ikiye böldü. Konser sırasında destek veren kişilerin yanında rahatsız olanlar da oldu. Rahatsız olan kişiler konseri terk ettiler. Gündemde yerini alan bu davranışın ardından Tuğba Ekinci’de olay yaratacak sözler söyledi. Gülşen hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Tuğba Ekinci’nin bu sözleri oldukça dikkat çekti. Sosyal medyayı ikiye böle bu davranışın ardından Tuğba Ekinci’nin bu sözleri de ayrı bir olay yarattı. Gülşen hayranları bu duruma tepki gösterirken, ünlü şarkıcı Gülşen’den henüz bir açıklama gelmedi.
.

Tuğba Ekinci’den olay yaratacak sözler geldi. Gülşen’in tepkisi ne olacak?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış