19 Aralık 2022 14:30 Güncelleme : 19 Aralık 2022 14:30

Tuzak dizisinde sürpriz değişiklik! Final yapacağı konuşuluyordu, bakın final yerine ne kararı alındı?

Tuzak dizisinde sürpriz değişiklik! Final yapacağı konuşuluyordu, bakın final yerine ne kararı alındı?

TV8 ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Tuzak dizisinin reytinglerinin düşük gelmesinin ardından bazı iddialar gündeme geldi. Dizinin final yapacağına dair söylentiler gündemde hızla yayılırken, şimdi de final kararı yerine başka bir karar alındı.

Ekranların yeni dizilerinden biri olan Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda; Bensu Soral, Akın Akınözü, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Yağız Can Konyalı, Naz Göktan, Emir Benderlioğlu, Eylül Su Sapan, Gamze Süner Atay, İbrahim Şahin ve Lesli Karavil gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken, senaryosunu da Ayşenur Sıkı, Eylem Canpolat ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor. Dizi hakkında yeni bir karar alınırken, reytinglerinin yükselip yükselmeyeceği de merak ediliyor. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Final iddiaları hakkında açıklama

Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizi yayınlandığı ilk bölümlerde dikkatleri üzerine çekerken, beklenen reyting başarısını henüz yakalayamadı. Dizide başrol oyuncusu olarak rol alan Akın Akınözü’nün sevenlerinin büyük bir ilgi gösterdiği dizi hakkında sevenleri sık sık paylaşımlar yaparken, reytinglerinin düşük gelmesinin ardından gündemde de final iddiaları dolaşmaya başlamıştı.

Tuzak dizisinin reytinglerinin düşmesinden sonra final kararı yerine başka bir karar alacağı söyleniyor. Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin yayın saatinin ilerleyen bir saate alınması da final iddialarını ortaya çıkartırken, Tuzak dizisi hakkında çıkan bu iddialara son noktayı Acun Ilıcalı koydu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında; “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı ve dizi hakkında çıkan final iddialarını da bu açıklamayla yalanladı.

Final iddiaları hakkında açıklama

Yeni gününde izleyici karşısına çıkacak

Dizinin başarılı oyuncusu Bensu Soral da çekimlere devam ettiklerini belirtti ve “İnşallah sezon sonuna kadar sürecek” ifadelerini kullandı. Dizinin reytinglerinin yükselmesi adına gün değişikliği yapılacağı biliniyor. Sıfırıncı Gün isimli bir başka dizinin çarşamba akşamları yayınlanacağı söylenirken, Tuzak dizisinin perşembe akşamları izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. Tuzak dizisi 22 Aralık 2022 tarihinden itibaren perşembe günleri saat 20:00’de ekranlarda izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yeni gününde reytinglerinin yükseleceği de düşünülüyor. Tuzak dizisi perşembe akşamı ekranlara gelen Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak dizileriyle yarış haline girecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış