21 Şubat 2022 03:35 Güncelleme : 21 Şubat 2022 03:35

TV'den Youtube Maç Netflix İzlemek İsteyenlere Fırsat! Beko Yeni Modellerini Duyurdu Almayan Bin Pişman

TV'den Youtube Maç Netflix İzlemek İsteyenlere Fırsat! Beko Yeni Modellerini Duyurdu Almayan Bin Pişman

Televizyon üzerinden YouTube’da maç ve Netflix izlemek size keyif mi veriyor? O zaman bu fırsatı kesinlikle kaçırmayın. Beko her yeni modelleri ile televizyon severlerin yanında! Bu televizyonlardan birini almayan kesinlikle pişman olacak. Son teknoloji ürünü olan Beko ürünleri keyfinizi yerine getireceğe benziyor. İşte Beko’nun yeni ve son model ürünleri…

Ülke ekonomisinin durumundan kaynaklı her üründe olduğu gibi televizyon fiyatlarında da yüksek oranda artışlar gözleniyor. Her geçen gün daha da artan yüksek teknoloji ürünleri nedeni ile fiyatlarda da oynamalar söz konusu oluyor. Ancak Beko çıkarmış olduğu yeni televizyon ürünleri ile hem piyasaya hem de teknolojiye karşın büyük oynuyor. Beko televizyonları sayesinde evinizde keyifle vakit geçirebilir, istediğiniz bütün ihtiyaçları karşılayabilirsiniz. Beko’nun büyük ekranlı olan android TV’lerinin sunmuş olduğu bazı avantajlardan size bu haberde bahsedeceğiz…

Beko Android TV Avantajları

Beko’nun yeni geliştirmiş olduğu Android TV, android işletim sistemi ile kullanıcıların neredeyse bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Android TV sayesinde oyun oynamak, maç izlemek, Netflix izlemek ya da müzik dinlemek gibi çevrimiçi akış platformlarına da kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Büyük ekranı sayesinde hiçbir ekstra bağlayıcaya ihtiyacınız olmayacak. Sevdiklerinizle hoş vakit geçirmek istiyorsanız, Beko android TV’ler tam size göre diyebiliriz.

Telefonunuzu, android TV ye bağlamak istiyorsanız bu işlem de oldukça basit. Yenilikçi teknolojisi sayesinde hızlı ve kablosuz bir şekilde telefonunuzu android TV’ye bağlayabilirsiniz. Üstelik Türkçe destekli sesli asistan olan Beko televizyonlarını anlaşılması da bir o kadar kolay.

Bu özelliklerin yanı sıra tek bir tuş sayesinde Netflix, YouTube, Amazon Prime, BeIn Connect, Google Play Store, TV+ gibi uygulamalara erişebilmenize de olanak sağlıyor. Böylelikle kullanım kolaylığını da sizlere sunmuş oluyor. Öte yandan ise Google Duo uygulaması ile televizyonunuz üzerinden harici kamera kullanarak görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.

Son dönem teknolojisini Beko android TV’ler ile evinize taşıyabilirsiniz. İzlediğiniz film, dizi ve maçlarda HD bir şekilde kaliteli ve keyifli bir şekilde dizi, film ya da maçınızı izleyebilirsiniz. Öte yandan yine aynı kaliteye televizyon üzerinden oyun oynarken de size sunabilmektedir. Özetleyecek olursak evinizde gerçekten keyifli ve huzurlu vakit geçirmek istiyorsanız Beko’nun bu büyük ekranlı android TV’lerine kesinlikle ihtiyacınız var.

Beko Android TV Avantajları

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış