19 Nisan 2023 22:22 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:24

Twitter'dan çok sevilecek yeni güncelleme! Yeni buton geldi, artık bunlar yapılabilecek

Twitter'dan çok sevilecek yeni güncelleme! Yeni buton geldi, artık bunlar yapılabilecek

Tüm dünyanın yoğunlukla kullandığı sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter'a yeni bir özellik daha geldi. Son zamanlarda sık sık Elon Musk ile birlikte ismi yan yana gelen Twitter'da güncelleme yapıldı. Yeni gelen özellikle birlikte kullanıcılar gayet memnun görünüyor. Uzun zamandır yenilik yapmayan twitter nihayet yeni bir özellik ile kullanıcı karşısına çıktı. İşte tüm detaylar...

Twitter'dan yeni özellik!

Milyonlarca kullanıcı olan Twitter son zamanlarda sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Elon Musk'ın satın alınmasıyla gündemde yerini alırken bu olay dünya çapında çalkalanmaya sebep olmuştu. İlk başlarda almak için büyük bir yaygara koparan Elon Musk daha sonrasında vazgeçti fakat kısa bir süre önce ansızın satın aldığını duyurdu. Yüksek miktarda bir paraya satın alan Elon Musk sahibi olduğu Twitter sosyal medya platformunda ilk günden önemli adımlar atmayı başardı. Geçtiğimiz gün ise yeni bir özellik daha tanıtıldı. Yeni gelen özellikle birlikte haberi olmayan kullanıcıların ağzı açık kaldı.                                       

Twitter'dan yeni özellik!

Başka kullanıcılar görüntülenme sayınıza bakabilecek!

Twitter sosyal medya platformunda yapılan son değişiklikler ile birlikte yeni bir güncelleme daha geldi. Yeni gelen güncelleme ile birlikte atılan tweetler tamamen değişti. Bu özellikle birlikte atılan her tweetin görüntülenme sayısı başka kullanıcılar tarafından da görülebilecek. Yeni tweet özelliğiyle birlikte kullanıcılar uğraş vermeden başka kullanıcılara tweet görüntülenme sayısını göstermesi hedefleniyor.                 

Tweet görüntülenme özelliği geldi!

Dünyanın en çok gündem olan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter son gelen güncelleme ile birlikte paylaşılan tweetlerin sol alt köşesine görüntülenme sayısı ekledi. Görüntülenme butonuna tıklayarak görüntülenme sayısına ulaşabilirsiniz. Daha öncesinde de görüntülenme sayısına erişim veren Twitter sadece tweet sahibi tarafından görüntülenebilmesi üzerine ayarlanmıştı. Son gelen özellik ile birlikte tweetleriniz tüm kullanıcılara açılıyor. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış