24 Şubat 2022 23:32 Güncelleme : 24 Şubat 2022 23:32

Üç Kız Kardeş Dizisi TV’ye Damgasını Vurdu! Dram Sahneleri İzleyiciyi Büyüledi

Üç Kız Kardeş Dizisi TV’ye Damgasını Vurdu! Dram Sahneleri İzleyiciyi Büyüledi

Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi ‘Üç kız kardeş’ 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. İclal Aydın’ın romanından uyarlanan dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Hayalindeki evliliği yaptığını zanneden Türkan’ın yaşadıkları sosyal medyada gündem oldu. Özgün Kaya’nın hayat verdiği Türkan’ın yaşadığı dram televizyon ekranlarına damgasını vurdu. İşte haberin detayları içeriğimizde…

Türkan’a Rüçhan Şoku

Ne yapacağını bilemeyen ve evde hiçbir şey olmadığı için aç kalan Türkan mutsuzluğu ile başa çıkmaya çalışırken kayınvalidesi Rüçhan hanımın öfkesi ile karşı karşıya kaldı. Somer’i soran ve oğlunu bir türlü hiçbir yerde bulamayan Rüçhan, gelini Türkan’ı darbetti. Ailesinin ise el üstünde tuttuğu Türkan’ın yaşadığı bu dram sosyal medyaya büyük damgasını vurdu.

Türkan’a Rüçhan Şoku

İşte Yapılan O Yorumlardan Bazıları

“Somer bundan sonrasını zaten çok zor toplar. Sanırım zaten toplanmak gibi bir derdi de olmayacakmış.” “Türkan’ın tüm hayalleri şimdi bir çöp poşetine kaldırıldı.” “Tarkan garibim düğün evine değil de cenaze evine gitmiş. Türkan’ın ne suçu var sen git oğluna sor hesabı.” Evlilik sonrası terk etmek mi? Sürüneceksin Türkan’ın peşinden Somer efendi. Sana hiç yakışmadı. “ Türkan’ın bu saatten sonra yapacağı tek şey o evden çıkmak olmalı kesinlikle.” “Annesinin gözünden sakındığı kızına bir günde yaşatmadıkları şey kalmadı, her şeyi yaşattılar.”

Fatih Geri Döndü

Diğer taraftan yıllar sonra Ayvalık’a gelen Sadık’ın kardeşi Fatih, kalender ailesi için büyük bir tehdit olmuştur. Seneler önce hamile sevgilisini bırakıp giden ve onun doğumda ölmesini bile umursamamış olan fatih, parası bitince tekrar geri dönmüştür. Soluğu Nesrin’in kapısından bulan Fatih, kızını geri istedi. Bir hayli panik olan Sadık ve Nesrin ondan kurtulmak için ise harekete geçmiştir.

Fatih Geri Döndü

Türkan’ın Değişen Hayatı

Başrollerini Reha Özcan, İclal aydın ve Berker Güven ve daha birçok başarılı oyuncunun aldığı diziye Türkan’ın dramı vurmuştu. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanmış üç kız kardeş dizisinin birinci bölümünde anneleri Nesrin ve babaları Sadık ile birlikte mutlu bir birliktelik ve hayat süren Türkan, dönüş ve derya adlı kardeşler ilerde yaşayacakları mutlu günlerin hayallerini kurmaktadırlar.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış