14 Şubat 2022 18:01 Güncelleme : 14 Şubat 2022 16:05

Üç Kuruş Dizisinde Ne Olacağı Ortaya Çıktı! Kartal İstemeden Ağzından Çıkardı!

Üç Kuruş Dizisinde Ne Olacağı Ortaya Çıktı! Kartal İstemeden Ağzından Çıkardı!

Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş, merakla takip edilmeye devam ediliyor. Her ne kadar reyting oranlarında geri düşse de dizinin kemik kitlesi gelişmeleri merakla takip ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, ağzından öyle bir laf kaçırdı ki duyanlar adeta şok geçirdi. İşte, Uraz Kaygılaroğlu'nun gündeme bomba gibi düşen ifadeleri.

SHOW TV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan fenomen dizisi Üç Kuruş, Çukur dizisinin devamı olarak ekranlara gelmişti. Roman mahallesinde geçen hikaye, ilk bölümlerde seyircinin çok ilgisini çekse de son günlerde reyting konusunda kan kaybı yaşamaya başladı. Üç Kuruş, ne yazık ki Çukur’un gösterdiği performansı ekranlara yansıtamadı.
5 sezon boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen Çukur dizisi, her bölümüyle adeta bir fenomen olmuş ve seyircilerin hafızasına kazınmıştı. Çukur ile anılmak, Üç Kuruş projesi için ister istemez bir dezavantaja dönüştü. Fakat Üç Kuruş dizisi de hem oyuncuları hem de hikayesiyle kendi ağırlığını koyabilen bir yapım olarak karşımıza gelmişti. Hatta dizinin kemik izleyici kitlesi, proje hakkında son gelişmeleri de merakla takip etmeye devam ediyorlar. Uraz Kaygılaroğlu öyle bir laf söyledi ki duyanların ağzı açık kaldı.

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Şok Açıklamalar Geldi!

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisinde ilginç bir durum ortaya çıktı. Kaygılaroğlu, yakın arkadaşları Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu ile bir araya geldikleri mekanın çıkışında magazincilere söylediği sözlerle Üç Kuruş dizisinin muhtemel akıbetini resmen ortaya koydu.
Dizide Kartal isimli bir Roman vatandaşa hayat veren Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde proje için saçlarını sarıya boyatmıştı. İmajını değiştiren yakışıklı oyuncuya, ‘’Projeden sonra da böyle devam edecek misin?’’ sorusu yönetildi. Ünlü isim, ‘’Bilmiyorum valla hoşuma da gitti açıkçası. Eski fotoğraflarıma baktığım zaman bu halime de alıştığımı düşünüyorum. Belki bir süre daha saçlarım böyle kalır. Bir sonraki projeye kadar.’’ yanıtını verdi. Bu sözler, birçok iddiaya da sebebiyet verdi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Açıklamaları Projenin Akıbetini Gözler Önüne Serdi!

Uraz Kaygılaroğlu tarafından ifade edilen sözler, dizinin ancak bir sezon daha ekranda kalabileceğini adeta gözler önüne serdi. SHOW TV ekranlarının İçerde ile başlattığı ve Çukur ile devam ettirdiği reyting rekortmeni fenomen dizi skalası, Üç Kuruş projesi ile devam edemiyor.
Reyting oranları beklenenin altında kalan Üç Kuruş için sezon sonunda final yapacağı konuşulmaya başlandı. Uraz Kaygılaroğlu da yaz aylarını sarı saçlarıyla geçirip bir sonraki projesinde imajını tekrar değiştireceğini söyleyerek dizinin yaz aylarına doğru final yapacağını resmen doğruladı. Şimdilerde Üç Kuruş hayranları, dizinin nasıl bir yol izleyeceğini de merakla bekliyorlar. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış