15 Şubat 2022 14:00 Güncelleme : 15 Şubat 2022 13:58

Üç Kuruş Dizisinde Ortalık İyice Karışacak! Kartal’ın Hayatı Tehlikede Dikkat Kartal

Üç Kuruş Dizisinde Ortalık İyice Karışacak! Kartal’ın Hayatı Tehlikede Dikkat Kartal

14. bölümü ile dün akşam ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinde olaylar iyice karışıyor! İntikam peşine düşen Kartal, Korkmaz’ın dibinden ayrılmayacak. Efe bu durumu engel olmaya çalışsa da, yetmeyecek! Dizide ortalık fena karışacak.

14. bölümü ile dün akşam ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinde kartlar tekrardan karılıyor. Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora gibi birçok ünlü ismin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, dün akşam izleyici ile Show Tv ekranlarında buluştu.

Üç Kuruş’ta Dün Akşam Neler Oldu?

Son bölümde Kartal iyice sona gelir ve sıkışır. Ancak son dakika da Çetin ve Efe’den beklenmedik bir yardım eli uzatılır ve olay toparlanır. Kartal’ın intikam için Korkmaz’ın peşine düşeceğini adı gibi bilen Efe, olayın önüne geçmek için elinden geleni yapsa da olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalır. Oktay ile kurmuş olduğu derin bağ tamamen farklı bir tercihte bulunmasına sebebiyet verir. Çetin, Kartal’ın ilerlediği yolun tehlikeli bir yol olduğuna adım gibi emindir.

Efe’ye tehlikeden uzaklaşılması ve onun sadece iyiliği için Kartal’ı zapt etmesi gerektiğini söyler. Efe bu süreçte Çetin’in tüm gizemini çözdüğünü ve alt üst ettiğini düşünür. Ancak bu düşüncelere ulaştığında Çetin’in kendisi hakkında daha çok bilgiye ulaştığını fark eder.

Bahar ise Azade ile yüzleşmeye karar verdiği noktada onu tamamen şoka uğratacak bir gerçekle karşı karşıya kalır. Bu gerçek karşısında Bahar’ın kendini toparlaması uzun sürecektir.

Kartal ise bu olaylar dönerken intikam planının peşinde koşmaya devam ediyor. İntikam planını sonuca ulaştırabilmek adına İrfan ile büyük bir pazarlığa oturan Kartal’ı bakalım ilerleyen süreçte neler bekliyor. 15. Bölümü heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisinde ortalık iyice karışacağa benziyor. İzleyiciyi 14 bölümle ekranlara bağlayan Üç Kuruş dizisinde, izleyici şimdiden yorumlarda bulunmaya başladı.

Üç Kuruş’ta Dün Akşam Neler Oldu?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış