15 Şubat 2022 14:30 Güncelleme : 15 Şubat 2022 00:19

Üç Kuruş Oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu Kilolu Halleriyle Şaşkına Uğrattı! Değişimiyle Şok Eden Oyuncu Kilolu Diye Başrol Olamıyormuş!

Üç Kuruş Oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu Kilolu Halleriyle Şaşkına Uğrattı! Değişimiyle Şok Eden Oyuncu Kilolu Diye Başrol Olamıyormuş!

Üç Kuruş dizisinin yıldızı Uraz Kaygılaroğlu daha önce oynadığı bir diziyle herkesi şok etti. Meğer daha önce Uraz Kaygılaroğlu o diziyle meşhur olmuş. İşte ünlü oyuncunun çok şaşıracağınız dizisi!

Üç Kuruşla Damga Vurdu!

Show TV kanalında yayınlanan yeni dizi Üç Kuruş, tüm heyecanıyla devam ediyor. Ay yapım olan sevilen dizi her bölümüyle izleyenleri merak içinde bırakıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe'nin rol aldığı dizide, en çok dikkatleri üzerine çeken oyuncu Kartal rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu oldu. Daha önce birçok dizide rol alan ünlü isim, Üç Kuruş dizisiyle gündeme gelse de aslında pek ok dizide kilit rollerde yer almıştır. Eski Hikâye, Pis Yedili, Yedi Güzel Adam bunlardan bazılarıdır. Oyunculuk kadar sunuculukta da başarıyı yakalayan Uraz Kaygılaroğlu, bilgi yarışması sunuculuğu da yapmıştır.  

Üç Kuruşla Damga Vurdu!

Kilolu Diye Başrol Olamadı!

Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl tanınmaya başladığı dizi Pis Yedili oldu. O dönemler kilolu olan Uraz Kaygılaroğlu'nu gören hayranları tanımakta zorluk çekti. Dizilerde sürekli yan rolde olmasından şikayetçi olan Uraz Kaygılaroğlu, o dönemler bu duruma resmen isyan etmiş, kilolu insanlarda sever diyerek tepki göstermişti. Kilolu olması nedeniyle başrollerin yaşadığı aşklara hevesle baktığını açıklayan oyuncu, fiziksel görünümün dizi ve filmlerde ayrımcılığa neden olduğunu da vurgulamıştı. Bir süre sonra kilo verme kararı alan Uraz Kaygılaroğlu sıkı bir diyete başlamış, annesinin sağlığı hakkında endişelenmesi üzerine diyetisyen kontrolünde kilo vermiştir. 70 kilo vermeyi başaran oyuncu daha sonra birçok dizi teklifi almıştır. 

Kilolu Diye Başrol Olamadı!

Kilo Verince Yeni Kapılar Açıldı!

2 senede 70 kilo veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, daha sonra birçok yeni projenin kapısını aralamış, hatta başrol olarak bile rol almıştı. Şu an Üç Kuruş dizisinde oldukça ses getiren oyuncu, Kartal rolüne hayat vererek izleyenlerle ekran karşısında buluşuyor. Geçmişten bugüne kadar geldiği yolda birçok savaş veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, şimdi ise mesleğinin en üst basamaklarına tırmanarak daha da yükselmeyi hedefliyor. Azim ve çabayla istediği noktaya gelmeyi başarabilen ünlü oyuncu, hâlâ kilolu olan oyuncuların yan rollere verilmesi karşı tepki gösteren ve destek olan isimlerden biri olarak yer alıyor. İşte ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun çok merak edilen kilolu zamanlarından fotoğrafları!  

Kilo Verince Yeni Kapılar Açıldı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış