12 Şubat 2022 10:00 Güncelleme : 12 Şubat 2022 07:43

Volkswagen Lavida Güzelliği ile Büyüledi! İşte Lavida Özellikleri ve Fiyatı

Volkswagen Lavida Güzelliği ile Büyüledi! İşte Lavida Özellikleri ve Fiyatı

2022’nin yeni gözdesi kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Çin’de gerçekleşecek Pekin Otomobil Fuarı’nda ilk kez sergilenecek Volkswagen Lavida meraklılarını bekliyor.

Yenilenen tasarımıyla görenleri büyüleyen Volkswagen Lavida daha güçlü görüntüsüyle piyasalara giriş yapmaya hazırlanıyor. İki farklı şekilde dış tasarıma sahip olan otomobil, firmanın yeni gözdesi oldu. Üretimini SAIC ve Volkswagen’in ortak olarak üstlendiği Lavida, üçüncü nesil bir otomobil. Çin’in önde gelen otomobilleri arasında yer alan bu araç, yakın zamanda Pekin’de yapılacak otomobil fuarında yerini almaya hazırlanıyor.

Yeni ve Şık Bir Tasarım

Yeni tasarımıyla daha bir güzelleşen otomobil, oldukça kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip. Yeni haliyle daha büyük olarak tasarlanan ön panjuruyla dikkat çeken araç, modern LED farlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor. Göze hitap etmesi açısından krom süslemeler de eklenen araç, görenlerin gözlerini kamaştırıyor.

Volkswagen Lavida’nın diğer bir tasarımı ise daha sportif bir görünümle karşımıza çıkıyor. Bu versiyonda tampon tasarımı ve daha farklı bir panjur, otomobile apayrı bir hava katmış durumda. Ayrıca karartılan farlar da aracın görüntüsünü bir hayli değiştirmiş. Bu haliyle diğer araçtan çok daha farklı bir tasarıma sahip.

Diğer taraftan Lavida’nın yalnızca dış tasarımı değil, iç tasarımında da yeniliklere gidilmiş. Gösterge panelleri, araç içinde yer alan ekranların tasarımı değiştirilmiş. Araç içerisinde farklı noktalara yapılan kırmızı renkli dokunuşlar, kullanıcıların adeta gözünü okşayacak. Ayrıca araç içindeki siyah renkli der döşemeler de aracın havasını baya bir arttırmış durumda.

Yeni ve Şık Bir Tasarım

Yeni Lavida’nın Fiyatları Nasıl Olacak?

Bu oldukça yeni ve şık tasarımlı otomobilin fiyatları, alıcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Ancak araç, henüz piyasaya sürülmediği için net bir fiyatlandırma da söz konusu olmadı. İlk kez Nisan Ayı içerisinde Pekin’de sergilenecek aracın fiyatları muhtemelen o tarihlerden sonra duyurulacak.

İki ayrı tasarıma sahip olan Volkswagen Lavida’nın fiyatlandırması, muhtemelen tasarıma ve motor gücüne göre farklı şekilde olacaktır. Sadece yayınlanan görüntülerden bile insanları etkilemeye başaran bu aracın fiyatlandırılması merakla beklenen konular arasında.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış