25 Haziran 2022 15:03 Güncelleme : 25 Haziran 2022 15:03

Whatsapp'a İstenen O Özellik Geldi! Artık Bunları da Yapabileceksiniz

Whatsapp'a İstenen O Özellik Geldi! Artık Bunları da Yapabileceksiniz

WhatsApp yeni bir özellik ekledi ve kullanıcılar oldukça memnun kaldılar. Geçtiğimiz aylarda görüntülü ve sesli görüşmelere eklenen katılımcı sayısını 32’ye çıkardı. Yeni eklenen bu özellikle birlikte bu özellik daha da geliştirildi. Kullanıcılar gizlilik konusunda gelen bu güncellemeyle birlikte şimdiden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mesajlaşma uygulamaları arasında en çok kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp’a yeni özellikler eklendi. Herkesin merakla beklediği o özellik artık uygulamada kullanılacak. WhatsApp kullanan kişilerin oldukça memnun kaldığı bu özellik artık daha da geliştiriliyor. Kullanan kişiler eklenen bu yeni özelliği şimdiden merakla bekliyor. Görüntülü ve sesli aramalarda katılımcı sayısını 32 kişiye çıkaran WhatsApp, bu özelliğini daha çok geliştirmek için hazırlanıyor. İşte WhatsApp’ın yeni özelliğine eklenecek olan o güncellemeler…

Görüntülü ve Sesli Aramalarda Katılımcı Sayısı 32’ye Çıkarıldı

Mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalardan olan WhatsApp sık sık özelliklerine özellik eklemeye devam ediyor. Özellikleriyle gündemden düşmeyen bu uygulama, son olarak sesli ve görüntülü görüşmelerinde katılımcı sayısını 32’ye çıkarmıştı. Bu özelliğin ardından yeni bir güncelleme daha geliyor. Gündemde yerini alan bu güncellemeye göre grup araması yapan kişi, kendi isteğine göre katılımcıları sessize alabilecek.

Son güncellemeyle birlikte artık bu uygulamada profil fotoğrafınızı, hakkında bilgilerinizi ve son görülmenizi de istemediğiniz kişilerden saklayabilirsiniz. Gizlilik konusunda özelliklerine özellik ekleyen WhatsApp’ın bu özelliği oldukça beğenildi. Uygulamayı kullanan kişiler bu konuda oldukça şikayetçilerdi ve sonunda istedikleri o özellik geldi.

Görüntülü ve Sesli Aramalarda Katılımcı Sayısı 32’ye Çıkarıldı

WhatsApp Gizlilik Konusunda Yeni Özellikler Getirdi

Mesajlaşma uygulamaları arasında en ön sıralarda yer alan WhatsApp, özelliklerini giderek geliştirmeye devam ediyor. Son olarak görüntülü ve sesli görüşmelerinde katılımcı sayısını arttıran bu uygulama gizlilik konusunda da yeni güncellemelere imza atıyor.

Gizlilik konusunda oldukça şikayetçi olan kullanıcılar için gelen bu özellikle birlikte artık son görülme, hakkında bilgileri ve profil fotoğrafınızı istemediğiniz kişilerden gizleyebilirsiniz. Gelen bu özellikle birlikte kullanıcılar da memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu özellikler Android ve İOS işletim sistemlerinde yavaş yavaş aktif olacak.

WhatsApp Gizlilik Konusunda Yeni Özellikler Getirdi

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış