8 Şubat 2022 09:56 Güncelleme : 8 Şubat 2022 11:15

Whatsapp Bilgisayar İçin Önemli Özellik Geliyor! Artık Bilgisayardan Whatsapp Kullananlar Bunu Yapabilecek

Whatsapp Bilgisayar İçin Önemli Özellik Geliyor! Artık Bilgisayardan Whatsapp Kullananlar Bunu Yapabilecek

WhatsApp uygulaması her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Özelliklerine özellik katan WhatsApp uygulamasında getirilen yeni iyileştirmeler sonucunda artık bilgisayar üzerinden de sesli mesaj rahatlıkla gönderilebilecek. İşte WhatsApp uygulamasının getirdiği sesli mesaj özelliğinin detayları…

Özellikle son dönemde Whatsapp, bir çok yenilik ve iyileştirmeler gerçekleştirildi. Son dönemde iOS uygulaması yeni bir özellik getirerek, kullanıcıların arka plan doğrultusunda sesli mesajları rahatlıkla dinlemeye devam etmesini sağlayan yeni bir özellik getirdi. Şimdilerde ise milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp uygulaması bu özelliği bilgisayarlar kapsamında da genişletmek istiyor.

WABetalnfo yapmış olduğu açıklamada yeni sesli mesaj oynatıcısı özelliğinin aktif olarak belirli kullanıcılar tarafından kullanmaya başladığını dile getirdi. Kurum tarafından paylaşılmış olan ekran görüntüleri, getirilen özelliğin masaüstü sürümü hakkında detaylı bilgi veriyor.

Mobil sürümü ile benzer şekilde çalışan masaüstü sürümü sayesinde sesli mesaj çalarken farklı bir konuşma sekmesine geçtiğiniz zaman arka fonda çalan sesli mesaj durmayacak. Böylelikle siz başka biri ile konuşurken sesli mesajı dinleyebileceksiniz.

Yeni Özellik Kısa Sürede Android Cihazlarda

Yakın zamanda android cihazlarda ki WhatsApp uygulamasına da bu yeni özelliğin geleceği duyuruldu. Nisan ayında getirilen bu özellik bir çok kişi için hayat kurtaracak nitelikte. Kişiler bu özellik sayesinde farklı bir konuşmadaki ses kaydını dinlerken WhatsApp üzerinden başka biri ile yazışmaya devam edebilecek.

İlk etapta İOS cihazlara getirilen bu özellik yakın süreçte Android cihazlara da getirecek. Özellikle çalışan kesim için büyük bir avantaj sağlayacak bu özellikle ses kaydı dinlerken diğer mesajlara geç cevap verme durumu ortadan kalacak.

Yeni Özellik Kısa Sürede Android Cihazlarda

Android İçin Geri Sayım Yapılıyor

Andoid cihaz sahibi olan kullanıcılar ise yeni özellik sürümü için gün saymaya başladı. Herkesin hayatını kurtaracak bu özellik kısa zamanda android cihazlara da getirilerek kullanıma açılacak.

Android cihaz kullanıcıları yeni özelliği merakla bekliyor. 

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış