27 Eylül 2022 16:00 Güncelleme : 27 Eylül 2022 16:00

Whatsapp bir numaraya olmaya yemin etmiş! Bu yeni özelliği çok konuşulacak

Whatsapp bir numaraya olmaya yemin etmiş! Bu yeni özelliği çok konuşulacak

Kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri özellik sonunda test aşamasına girdi. WhatsApp artık iPad’lerde ve Android tabletlerde de kullanılabilecek. Meta’nın yayınlayacağı güncellemenin ardından bu özellik tüm kullanıcılara sunulacak. Bu özelliğin gelmesi için test çalışmalarına başlandı.

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp sık sık karşımıza yeni güncellemelerle geliyor. Kullanıcıların uzun zamandır beklediği bu özellik için çalışmalara başladı. Uzun zamandır QR koduyla birlikte bilgisayarlarda kullanılan WhatsApp, artık yeni özelliğiyle Android tabletlerde ve iPad’lerde de kullanılabilecek. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

WhatsApp’tan yeni bir özellik test aşamasında

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan WhatsApp, kullanıcıların beklediği özellikleri getirmeye çalışıyor. Uzun zamandır bilgisayarlarda QR kodunu okutarak kullanılan uygulama, artık yeni güncellemesiyle birlikte birçok platformda kullanılacak. Test aşamasında olan bu özellikle birlikte iPad’lerde ve Android tabletlerde WhatsApp uygulamasını kullanabileceksiniz. Bilgisayarlarda QR kodunu okutarak kullanılan bu uygulama tabletlerde kullanılmıyordu. Resmi olarak kullanılmayan bu uygulama üçüncü kaynaklardan indirilerek ve SIM karta sahip olan bir telefondan giriş yapmanız gerekiyordu. Teknoloji devi Meta, kullanıcıların bunlarla uğraşmasına gerek kalmayacak bir özelliği test aşamasına soktu.

Tabletlerde kullanılacak

QR kodunu okutarak bilgisayarlar kullanılan WhatsApp artık kolay bir şekilde tabletlerde de kullanılabilecek. Güncellemeyi yayınlamaya hazırlanan şirket, bilgisayarlarda olduğu gibi tabletlerde de WhatsApp’ı kullanmanız imkan sağlayacak. Kullanıcıların uzun zamandır beklediği bu özellik için test çalışmaları devam ediyor. Bu özelliğin yanında Android tabletlerde ve iPad’lerde sesli veya görüntülü arama özellikleri de bulunacak. Kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan bu güncellemenin henüz ne zaman yayınlanacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. Özellikle tablet üzerinden iletişimi kolaylaştıracak bu uygulama kullanıcıları da oldukça sevindirdi.

Şirketin, yakın zamanda bu güncellemeyi tüm kullanıcılarına açacağı düşünülüyor. Şimdilik test aşamasında olan özellikle birlikte tıpkı bilgisayara bağlanmak için QR kodunu okutarak tabletlere de bağlanma imkanı sağlayacak. Kullanıcıların uzun zamandır beklediği bu özellikle birlikte sesli ve görüntülü aramalar da mevcut olacak. Teknoloji devi Meta, bu özelliğin ne zaman geleceği hakkında bir açıklama yapmadı.

Tabletlerde kullanılacak

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış