16 Nisan 2022 18:39 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:31

Whatsapp’ın Bu Özellikleri Çiftlerin Arasını Bozacak! İşte Whatsapp’ın Ağızları Açık Bırakan Gizli Özellikleri!

Whatsapp’ın Bu Özellikleri Çiftlerin Arasını Bozacak! İşte Whatsapp’ın Ağızları Açık Bırakan Gizli Özellikleri!

Whatsapp, kurulduğu ilk yıllardan beri global anlamda milyonlarca kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Dünyanın en popüler interaktif mesajlaşma platformu olan Whatsapp, tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz her gün yeni özelliklerle de kullanıcılarını sevindiriyor. Şimdilerde uygulama, pek çok kişi tarafından bilinmeyen efektif özellikler ile ortaya çıktı. İşte, Whatsapp'ın hayat kurtaran gizli özelliklerine dair merak edilen tüm detaylar.

Dünyanın en çok tercih edilen interaktif sohbet uygulaması Whatsapp, 2022 yılına da yeni geliştirmeler ile girmişti. Geçtiğimiz yıllarda Facebook şirketi tarafından satın alınan uygulama, her geçen gün yeni güncellemeleri de beraberinde getiriyordu. Şimdilerde Whatsapp’ta olan ve birçok insan tarafından bilinmeyen gizli özellikler, teknoloji severler arasında şok etkisi yarattı.

Geçen sene yaşanan gizlilik sözleşmesi krizi nedeniyle birçok müşterisini Telegram platformuna kaptıran Whatsapp, kullanıcılarını geri kazanabilmek için farklı özelliklerini de ortaya çıkarmaya başladı. İşte, birçok teknoloji sever tarafından bilinmeyen Whatsapp’ın gizli özelliklerine dair merak edilen tüm detaylar.

Çevrimiçi Olduğunuzu Kimsenin Görmemesi Mümkün!

Whatsapp uygulaması, yıllardır kullanıcılarının uygulama içerisinde en son ne zaman aktif olduğunu göstermektedir. Son görülme adı altında paylaşılan bu aktiflik bilgisi, sizin hakkınızda diğer insanlara da bilgi vermektedir. Fakat şimdilerde çevrimiçi özelliğinin kapatılıp açılabildiği ortaya çıktı. Fakat bu durumda son görülme detaylarını kapatan kullanıcılar, kendi listesinde yer alan kişilerin de son aktiflik bilgilerine erişememektedir. Bu ayarı kapatabilmek için Whatsapp ayarlar bölümüne giriş yapmamız gerekiyor. Daha sonra gizlilik sekmesinde yer alan ‘’Son Görülmenizi Kapatın’’ bölümüne tıklayın. Bu sayede diğer kullanıcılar sizin Whatsapp üzerinde ne zaman aktif olduğunuzu göremeyecekler. 

Çevrimiçi Olduğunuzu Kimsenin Görmemesi Mümkün!

Gelen Sesli Mesajları Gizlice Dinlemeye Başlayın!

Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan ve birçok insanı mesaj yazma derdinden kurtaran sesli mesaj özelliği, Whatsapp’ın sağladığı en önemli ayrıcalıklar arasında gösteriliyordu. Fakat bu durum, sesli mesaj açıldığında hoparlörden gelen seslerin herkes tarafından duyulmasına da neden oluyordu. Şimdilerde Whatsapp, bu sorunu engelleyebilmek için çok önemli bir atılım yaptı. Whatsapp’tan gelen sesli mesajları gizlice dinlemek istiyorsanız sesli mesajınızı oynatmaya başladıktan sonra aynı telefonla konuşuyormuş gibi kulağınıza götürmeniz gerekiyor. Bu sayede adınıza gelen sesli mesajları kimsenin duymamasını sağlayarak gizlice dinlemeye başlayabilirsiniz. 

Gelen Sesli Mesajları Gizlice Dinlemeye Başlayın!

Etiketler

Teknoloji   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış