21 Nisan 2022 21:56 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:31

Whatsapp’ın Bu Yeni Özelliğine Bayılacaksınız! Bu Kez En İyi Güncellemesini Yapmış Olabilir!

Whatsapp’ın Bu Yeni Özelliğine Bayılacaksınız! Bu Kez En İyi Güncellemesini Yapmış Olabilir!

Yıllardır küresel anlamda en çok tercih edilen sosyal mesajlaşma platformu olan Whatsapp, kullanıcılarına daha kaliteli bir ortam sunabilmek için güncelleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Whatsapp tarafından açıklanan yeni özellikler, teknoloji dünyasında kendilerine geniş yer bulurken şimdilerde platformdan devrim niteliğine bir iyileştirme geldi. Whatsapp'a gelecek bu özellik, milyonlarca kullanıcıyı çok sevindirecek gibi duruyor. İşte, Whatsapp yetkilileri tarafından açıklanan devrim niteliğindeki yeni özelliğin merak edilen tüm detayları.

Dünyanın en çok tercih edilen interaktif sohbet platformları arasında yer alan Whatsapp, yıllardır kullanıcılarını en memnun edecek gelişmelerle kendisini güncellemeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalar, teknoloji severleri oldukça mutlu etmiş olsa da Whatsapp’ın bugüne kadar geliştirdiği en önemli özellik dün itibarıyla açıkladı.

Whatsapp, sonunda kullanıcılarının taleplerini dinledi ve yıllardır sıklıkla konuşulan o soruna çare oldu. Platformun daha kullanışlı bir hale gelmesini sağlayacak bu yeni güncelleme, milyonlarca insan için kurtarıcı niteliğe sahip olacak gibi duruyor. İşte, Whatsapp tarafından açıklanan devrim niteliğinde yeni gelişmenin merak edilen tüm detayları.

Whatsapp Ortalığı Karıştıracak Bir Güncellemeyle Geliyor!

Bir süredir farklı güncellemeler üzerinde çalışmalara devam edildiğini açıklayan Whatsapp yetkilileri, son olarak kişilerin gönderilen mesajlara emoji gönderecekleri bir güncelleme geleceğini açıklamışlardı. Bu yeni gelişmenin yankısı sürerken şimdilerde Whatsapp yetkililerinin kullanıcıların yıllardır sorun olarak algıladıkları bir problemi çözdüğü açıklandı.

Whatsapp, yapılan son iyileştirme çalışmalarının ardından son görülme seçeneğinin artık kişi tercihiyle birlikte kullanılabileceğini ifade etti. Whatsapp platformunun imza özellikleri arasında gösterilen son görülme seçeneği, bilindiği üzere kapatıldığı anda kapatan kişi tarafından da kullanılamıyordu. Yani son görülmesini kapatan kişiler, diğer kullanıcıların da son görülme tarihlerini göremiyorlardı. Şimdilerde Whatsapp, gelecek yeni güncelleme ile bu durumun değişeceğini ve kullanıcıların son görülme özelliğini kimlere kapatabileceklerini seçebileceklerini ifade etti. Şimdilerde milyonlarca teknoloji meraklısı, Whatsapp tarafından gelecek bu özelliği dört gözle beklemeye başladı.

Whatsapp Ortalığı Karıştıracak Bir Güncellemeyle Geliyor!

Whatsapp Platformuna Gelen Son Özellik Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Birçok kişi tarafından takip edilen ve son güncellemeleriyle sosyal medyaya taşınan Whatsapp, şimdilerde yeni özellikleriyle çok konuşulmaya devam ediliyor. Milyonlarca Whatsapp kullanıcısı tarafından beklenen son görülme özelliği açıklanınca platform, sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kullanıcılar, bu özelliğin harika bir kullanım verimi sağlayacağını düşünüyorlar. Ayrıca kullanıcılar, bu sayede son görülme özelliğini kullanmaya devam edebilmeleri nedeniyle de Whatsapp’ın yeni güncellemesini çok başarılı bulduklarını açıkladılar. 

Whatsapp Platformuna Gelen Son Özellik Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Etiketler

Teknoloji   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış