21 Haziran 2022 09:05 Güncelleme : 21 Haziran 2022 09:05

Whatsapp’ın Yeni Özelliği Çok Sevilecek! Artık Mesaj Silerek Yanlış Anlaşılmalara Son!

Whatsapp’ın Yeni Özelliği Çok Sevilecek! Artık Mesaj Silerek Yanlış Anlaşılmalara Son!

İnteraktif iletişimin en sevilen uygulamaları arasında gösterilen Whatsapp, şimdilerde sisteme entegre edilen yeni özellikleriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geliştiriciler, mesajlara emojiyle cevap verilebilen yeni güncellemenin yanı sıra Telegram’da kullanılan o özelliği de Whatsapp bünyesine almaya hazırlanıyorlar. Artık mesaj silerek sevdiklerinize karşı mahcup olma dönemi geride kalacak. İşte, Whatsapp platformuna gelecek o müthiş özelliğin merak edilen tüm detayları.

Dünyanın en çok tercih edilen interaktif sohbet platformu Whatsapp, şimdilerde birçok yenilikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni özellikleriyle Telegram’ın sonunu getirmeye hazırlanan uygulama, şok eden bir güncelleme haberiyle teknoloji severleri yine çok mutlu etmeyi başardı.

Whatsapp, bünyesine her geçen gün yeni özellikler ekleyerek daha fazla kullanıcı kitlesini çekmeye çalışıyordu. Şimdilerde uzmanlar, Whatsapp kullanıcılarının uzun zamandır yakındıkları o problemi çözdüklerini açıkladılar. İşte, teknoloji camiasında çok ses getirecek yeni Whatsapp özelliğine dair merak edilen tüm detaylar.

Whatsapp’a Mesaj Düzenleme Özelliği Geliyor!

Yıllardır birçok farklı özellikle kendisini geliştirmeyi hedefleyen Whatsapp platformu, geçtiğimiz günlerde gizlilik ayarlarını kişiselleştirme ve mesajlara emojiyle yanıt verme gibi özellikleri bünyesine entegre etmeyi başarmıştı. Bu durum, tüm teknoloji severleri adeta sevince boğarken şimdilerde iki özelliği de sönük bırakacak devrimsel bir güncellemenin haberi yapıldı.

Kulislerde konuşulanlara göre Whatsapp, Telegram platformunda yıllardır tercih edilen ‘’Mesaj düzeltme’’ özelliğini artık kendi kullanıcıları için de sunmaya başlayacak. Bu durum, karşı tarafa yanlış mesaj gönderip silmek zorunda kalan kişilerin artık yanlış anlaşılmamalarını da mümkün kılacak. Ayrıca yetkililerden gelen açıklamalara göre yakın zamanda özelliğin platformda aktif olması ve şimdilerde beta sürümlerde test edilmeye başlanması bekleniyor. 

Whatsapp’a Mesaj Düzenleme Özelliği Geliyor!

Sosyal Medya Whatsapp’a Gelen Yeni Özellikle Adeta Çalkalandı!

Teknoloji platformlarında olduğu kadar sosyal medyada da oldukça sık takip edildiği bilinen Whatsapp, şimdilerde yeni özelliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Birçok Whatsapp kullanıcısının heyecanla beklediği yeni özellik, sosyal medya platformlarında da bayram havasında kutlandı. Birçok kullanıcı, Whatsapp yetkililerinin kişisel hesapları üzerinden yeni güncellemeye dair yaptıkları açıklamaları takip ederken övgü dolu yorumlarda da bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Whatsapp platformuna yeni eklenecek olan mesaj düzeltme özelliğinin tüm cihazlar için yaygınlaşacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Sosyal Medya Whatsapp’a Gelen Yeni Özellikle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış