29 Eylül 2022 10:00 Güncelleme : 29 Eylül 2022 10:00

Whatsapp'ın yeni özelliği kullanılmaya başlandı! Bu özellik eşleri çok kızdıracak

Whatsapp'ın yeni özelliği kullanılmaya başlandı! Bu özellik eşleri çok kızdıracak

WhatsApp yeni özelliğiyle kullanıcı karşısına çıktı. Çevrimiçi olduğunu gizleme özelliği ile birlikte artık çevrimiçi olsanız bile çevrimdışı görüneceksiniz. Şirket, bu yeni özelliğiyle birlikte artık gizlilik konusunda bir adım daha attı.

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan, popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp hız kesmeden özelliklerine özellik eklemeye devam ediyor. Kullanıcıların uzun zamandır beklediği o özellik sonunda geldi. Gizlilik konusunda yeni bir adım atan şirket, kullanıcıların çevrimiçi olduğunu gizleme özelliğini getirdi. Gündeme damgasını vuran bu özellik WhatsApp kullanıcılarını da ikiye böldü. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

WhatsApp gizlilik konusunda bir adım daha attı

WhatsApp sık sık karşımıza yeni güncellemeleriyle beraber çıkıyor. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu uygulama, kullanıcılarının uzun zamandır beklediği o özelliği sonunda kullanıma sundu. Geçtiğimiz yıllarda gizlilik ile ilgili sorunlar yaşadıktan sonra şirket, yeni özellik için çalışmalara başlamıştı. Uzun zamandır beklenen bu özellik sonunda kullanıcı karşısına çıktı. Test aşamasında olan bu özelliğin çalışmalarının bitmesinin ardından kullanıcılar bu özelliği kullanmaya başladılar. Peki, bu güncelleme nasıl kullanılacak?

WhatsApp gizlilik konusunda bir adım daha attı

Kullanıcılar deneyimlemeye başladı

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, 2.22.21.8 kodlu Android beta sürümü ile yeni bir özelliğini kullanıcıların karşısına çıkardı. Gizlilik konusunda yeni bir özellik daha getiren şirket, çevrimiçi olma durumunu gizlemek için yeni bir güncelleme getirdi. Android cihazlarına gelen bu özellik sayesinde kullanıcılar artık çevrimiçi olma durumlarını istedikleri kişilerden gizleyebilecekler. Kullanıcıları ikiye bölen bu özellik bir kesim tarafından olumlu karşılansa da bir kesim de oldukça olumsuz karşıladı.
Android beta sürümünü kullanmaya başlayan test kullanıcıları bu yeni güncellemeyle birlikte özelliği deneyimlemeye başladı. Peki, bu özellik nasıl kullanılacak? Bunun için uygulamanın Ayarlar bölümünde bulunan ‘Gizlilik’ bölümündeki ‘Son görülme’ seçeneğinin ‘Son görülme ve çevrimiçi bilgisi’ olarak değiştiği görülecek. Bu seçeneğe tıkladığımız zaman ‘çevrimiçi olduğumu kimler görebilir’ kısmından çevrimiçi olma durumunuzun görünmesini istediğiniz kişileri ayarlayabilirsiniz. Android beta sürümü ile test kullanıcılarının deneyimlediği bu özelliğin yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulacağı biliniyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış