24 Kasım 2022 11:02 Güncelleme : 24 Kasım 2022 11:02

WhatsApp paralı olma yolunda ilerliyor! Aylık ücret alınacak, kullanıcılar şaşkın

WhatsApp paralı olma yolunda ilerliyor! Aylık ücret alınacak, kullanıcılar şaşkın

Anlık mesajlaşma uygulamalarının en başında yer alan WhatsApp uygulamasından yeni bir karar geldi. WhatsApp'ın altında yer aldığı Meta şirketinin sahibi olan Mark Zuckerberg milyonlarca kullanıcısını şaşırtan bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalara göre WhatsApp ücretli hale gelebilir. İşte Mark Zuckerberg tarafından gelen WhatsApp açıklamasına dair tüm detaylar...

WhatsApp'ta Büyük Yenilik!

WhatsApp anlık mesaj uygulaması son zamanlarda sık sık ismini duyurmaya başladı. Facebook hamlesiyle birlikte anlık mesajlaşma uygulamalarının en büyük platformunu oluşturan Mark Zuckerberg'den açıklama geldi. Neredeyse her geçen saniye içerisinde kullanıcı kazanan anlık mesajlaşma uygulaması gündemden düşmek bilmiyor. WhatsApp'ın önemli bir konumu olduğunun altını çizen Mark Zuckerberg son zamanlarda çalışmasını Metaverse yoğunlaştırmış görünüyor. Sık sık yeni güncelleme haberleriyle birlikte gündemde yer alan WhatsApp kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı. Bazı özellikleri oldukça sevilirken bazı özelliklerin ise kısıtladığı düşünülüyor.

Son zamanlarda birçok yenilik gelen WhatsApp uygulamasına bir yenilik daha geliyor. Sürekli ortakları tarafından şikâyet edilse de Mark Zuckerberg, Metaverse dünyasından vazgeçecek gibi değil. Metaverse projesinin WhatsApp kadar getiri ve başarı sağlamayacağını anlatan Zuckerberg yine de vazgeçmedi. Yakın vadede bir kazanç sağlamayacak olan Metaverse daha fazla para vermek istemeyen Zuckerberg'in gündeminde tekrardan WhatsApp ve Messenger yer aldı.

WhatsApp'ta Büyük Yenilik!

WhatsApp ücretli mi oluyor?

Mark Zuckerberg tarafından yapılan son dakika haberine göre WhatsApp paralı oluyor. WhatsApp çalışanlarına yollanan mail sonrasında Metaverse'nin gündemi fazlasıyla meşgul ettiğini vurgulayan büyük isim WhatsApp ve Messenger gibi büyük projeler dururken başka bir proje ile ilgilenmenin doğru olmadığının altını çizdi. Elde edilecek kazancın elinde bulunan iki adet anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden yapılması gerektiğini vurguladı. Fakat henüz bir bilgi vermeyen Mark Zuckerberg, WhatsApp uygulaması için ücretli versiyonun gündemde yer alabileceğinin de altını çizdi. Ücretli WhatsApp versiyonunun ise aylık 1 dolar olacağı beklenenler arasında.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış