7 Mayıs 2022 19:40 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:30

Whatsapp Yeni Özelliğiyle Farkını Gösterecek! İşte Herkesin Seveceği Yeni Whatsapp Özelliği!

Whatsapp Yeni Özelliğiyle Farkını Gösterecek! İşte Herkesin Seveceği Yeni Whatsapp Özelliği!

Milyonlarca insanın teknoloji adına en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alan Whatsapp, şimdilerde devrim niteliğinde bir özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Geliştiriciler tarafından aylardır üzerine çalışılan özellik, sonunda aktif hale getiriliyor. Bu güncelleme, milyonlarca teknoloji severi adeta çılgına döndürecek. İşte, Whatsapp platformuna gelen çığır açan özelliğin merak edilen tüm detayları.

Dünyanın en çok tercih edilen interaktif sohbet uygulaması olan Whatsapp, her geçen gün yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Teknoloji meraklıları, bu güncellemeleri yakından takip ederken Whatsapp’a hangi özelliklerin geleceğini de sıklıkla araştırıyorlardı. Şimdilerde açıklanan yeni bir özellik, Whatsapp tarihinde çığır açacak gibi duruyor.

Milyonlarca kişiyi birbirine bağlayan Whatsapp uygulaması, geliştiricilerinin çalışmalarıyla bünyesine farklı özellikler katmaya devam ediyor. İlgili güncellemeler, teknoloji severlerin hayatlarını kolaylaştırdığı gibi keyifli bir sohbet deneyimi de sunabiliyor. Fakat geçtiğimiz günlerde sızıntı olarak ortaya çıkan yeni Whatsapp güncellemesi, teknoloji adına bir devrim olarak kabul edildi. İşte, Whatsapp tarafından kullanıcılara sunulacak son özelliğin merak edilen tüm detayları.

Whatsapp Uygulamasına Tepkiler Özelliği Geliyor!

Her yıl gelen güncelleme çalışmalarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Whatsapp uygulaması, şimdilerde devrim niteliğinde bir özellikle teknoloji severleri heyecanlandırmaya başlamıştı. Daha önceleri belli olmayan bu güncelleme, Mayıs ayının ilk haftasında dünyaca ünlü bir teknoloji platformu tarafından sızdırıldı.

Yapılan sızıntıya göre Whatsapp platformuna Facebook ve Instagram’da olduğu gibi mesajlara emoji konulmasına izin veren ‘’Tepkiler’’ özelliği gelecek. Bu sayede kullanıcılar, aldıkları mesajlara tekrar cevap yazmadan tepkilerini kolayca gösterebilecekler. Ayrıca yeni güncellemenin açıklanan özellikleri arasında, mesajlara sadece bir emoji konulabileceği, kaybolan mesajlarda emojilerin de kaybolacağı ve tepkilerin yanı sıra tepki sayısını gizlemenin de mümkün olmayacağı aktarıldı.

Whatsapp Uygulamasına Tepkiler Özelliği Geliyor!

Whatsapp Tepkiler Özelliği Nasıl Kullanılacak?

Whatsapp, uygulamaya gelecek yeni tepkiler özelliğinin detaylarının yanı sıra tepkilerin nasıl kullanılabileceğini de açıkladı. Buna göre kullanıcılar, öncelikle tepki vermek istedikleri mesajların üzerine basılı tutacaklar ve ardından istedikleri emojiyi seçerek mesaja yapışık bir hale getirecekler. Ayrıca Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaya göre tepkiler güncellemesi için onay, kalp, gülmek, şaşkınlık, üzüntü ve minnettarlık emojileri kullanılabilecek. Şimdilerde milyonlarca teknoloji sever, Whatsapp’a gelecek tepkiler özelliğinin uygulamaya entegre edileceği zamanı dört gözle beklemeye başladı. 

Whatsapp Tepkiler Özelliği Nasıl Kullanılacak?

Etiketler

Teknoloji   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış