28 Mayıs 2022 14:38 Güncelleme : 28 Mayıs 2022 14:38

Wolkswagen Tiguan SUV Araç Alacakları Yaşatacak! Bu Fiyatlar İndirimde Çığır Açmış!

Wolkswagen Tiguan SUV Araç Alacakları Yaşatacak! Bu Fiyatlar İndirimde Çığır Açmış!

Otomotiv piyasasının rakipsiz markalarından biri olarak gösterilen Wolkswagen, geçtiğimiz yıllarda Tiguan model araçlar için yenilenmiş tasarım ve donanım özelliklerini duyurmuştu. Yurt genelinde milyonlarca otomobil tutkununun hayallerini süsleyen bu model, şimdilerde en uygun fiyat garantisiyle sunulmaya başlandı. İşte, Wolkswagen markası tarafından Tiguan model araçlar için uygulanacak kaçırılmayacak indirim kampanyasının merak edilen tüm detayları ve güncel fiyat listesi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Wolkswagen, 2007 yılında üretimine başladığı SUV aracı Tugian için yenilenmiş ve modernize edilmiş yeni kasa seçeneklerini sunmaya başlamıştı. Ünlü Alman devi, 2020 yılında yenilenmiş Wolkswagen Tiguan modeli için rakipsiz fiyat seçenekleriyle satış işlemlerine de start vermişti. Şimdilerde Wolkswagen, Tugian araç modeli için görülmemiş bir fiyat listesi açıkladı.

Dinamik bir ön yüzey ve rakipsiz bir motor seçeneğine sahip olan Wolkswagen Tiguain, şimdilerde Mayıs ayı kampanyalarıyla indirimli olarak satışa sunulmaya başlandı. Bu haber, yeni bir araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı sevinçten adeta deliye döndürdü. İşte, Wolkswagen Tiguan modeli için açıklanan yeni kampanyanın tüm detayları ve kaçırılmayacak fiyat listesi.

Wolkswagen Tiguain Modelinin Tüm Özellikleri Açıklandı!

Alman devi Wolkswagen’ın en çok satış yapan modelleri arasında yer alan Tiguan, şimdilerde Life, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı pakette alıcılarıyla buluşmaya başladı. Baz donanım seviyesiyle rakiplerinden bir adım önde olan Life paketi, dokunmatik klima, üstün özellikli deri direksiyon, 8.5 inç boyutunda eğlence paneli ve hız sabitleyicisiyle birlikte satışa sunulmaktadır.

Ayrıca tüm Wolkswagen Tiguan paketleri için benzinli modellerde motor tarafında 150 BF 1.5 litrelik TSI bir donanım ekipmanı tercih edilmiş. Bunun yanı sıra dizel modellerde ise 200 BG değerinde güç üreten 2 litre hacminde TDI bir motor seçeneğinin yer aldığı bilinmektedir.

Wolkswagen Tiguain Modelinin Tüm Özellikleri Açıklandı!

Wolkswagen Tiguain Modeli İçin İndirimli Fiyat Listesi!

• 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Life 811.300 Lira
• 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance 950.100 Lira
• 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 993.500 Lira
• 2.0 TDI SCR 200 PS DSG Elegance 1.013.300 Lira
• 2.0 TDI SCR 200 PS DSG R-Line 1.527.200 Lira

Wolkswagen Tiguain Modeli İçin İndirimli Fiyat Listesi!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış