28 Haziran 2022 22:33 Güncelleme : 28 Haziran 2022 22:33

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un O Videoları Olay Oldu! Bakın Eşi Pınar Altuğ'u Sosyal Medyada Nasıl İfşaladı

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un O Videoları Olay Oldu! Bakın Eşi Pınar Altuğ'u Sosyal Medyada Nasıl İfşaladı

Yağmur Atacan, 14 yıllık eşi Pınar Altuğ’un fotoğrafını paylaştı. Paylaştığı fotoğraf sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Görenlerin yüzünü tebessüm ettiren bu fotoğraf kısa süre içinde gündem oldu.

2008 yılında Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ, eşinin fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyaya damgasını vuran bu fotoğraf görenlerin yüzünü güldürdü. 2008 yılında Yağmur Atacan ile dünya evine giren Pınar Altuğ’un evliliklerinden bir de kızları bulunuyor. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Pınar Altuğ sık sık fotoğraflarıyla gündem oluyor. Yağmur Atacan, bir süre sosyal medya hesabı kullanmadı fakat şimdi hızlı bir giriş yaptı. Yağmur Atacan da eşi Pınar Altuğ’un bir fotoğrafını paylaştı ve kısa süre içinde gündem oldu. İşte haberin detayları…

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Sosyal Medya Gündemine Damgasını Vurdular

2008 yılında dünya evine giren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, 2009 yılında Su ismindeki kızlarını kucaklarına aldılar. Aralarında olan yaş farkı ile gündeme damgasını vuran çift, söylenenlere aldırmadı ve 2008 yılında ihtişamlı bir düğün yaptılar. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Pınar Altuğ, sık sık paylaşımlarıyla gündemde adından bahsettiriyordu. Yağmur Atacan bir süre sosyal medyadan uzak durdu fakat daha sonra sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. 14 yıllık eşini paylaşan Yağmur Atacan, paylaşımıyla yüzleri güldürdü. Paylaşımlarında hız kesmeyen Yağmur Atacan, eşinin doğal halini çekti ve biz de filtre yok dedi.

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Sosyal Medya Gündemine Damgasını Vurdular

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Yüzleri Güldürdü

Sosyal medyadan bir süre uzak duran Yağmur Atacan’ın paylaşımları kısa süre içinde gündem oldu. Eşi Pınar Altuğ’u habersiz bir şekilde çeken Yağmur Atacan, paylaşımlarıyla gündeme damgasını vurdu. Biz de filtre yok diyerek eşinin doğal halini paylaştı. Pınar Altuğ da Yağmur Atacan’ın bu paylaşımının ardından “ her an makyajlı mı gezsem” dedi. Çiftin bu paylaşımları görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Yağmur Atacan’ı çeken Pınar Altuğ’un paylaşımı da birçok kişi tarafından beğeni aldı.

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Yüzleri Güldürdü

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış