21 Kasım 2022 08:45 Güncelleme : 21 Kasım 2022 08:45

Yalı Çapkını dizisini reyting korkusu sardı! O sahne tepkileri çekince bakın nasıl geri çevirdiler

Yalı Çapkını dizisini reyting korkusu sardı! O sahne tepkileri çekince bakın nasıl geri çevirdiler

Star TV ekranlarının iddialı yapımlarından Yalı Çapkını dizisi ekranlar damga vurmaya devam ederken, Seyran ve Ferit’in bir sahnesi sosyal medya gündemini derinden salladı. Bölüm sonunda Ferit’in o davranışını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi başarılı isimler yer alırken, dizinin her bölümü gündemde yerini almaya devam ediyor. Seyran ve Ferit arasında yaşanan bir sahne sosyal medya gündemini derinden sallarken, Ferit’in o davranışı tepki topladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yalı Çapkını dizisinin o sahnesi eleştirildi

Yayınlandığı ilk bölümlerden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit arasında yaşanan tartışmalardan biri daha yaşanırken, aralarındaki sürtüşmenin büyümesinden sonra Ferit, Seyran’ın ablasının evlenmesine mani olmak için onunla birlikte olmak istedi. Seyran, Ferit’i bencil ve fırsatçı olarak suçlarken, bu isteğin ardından teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Seyran ablasını kurtarmak uğruna geceliğini giydi ve yatağa uzandı. Ardından Ferit; “Beni istemeyen bir kadınla gerçekten beraber olabileceğime inandın mı?” dedi ve olaylar karşısında sinirlenen Ferit; “Ben senin gözünde bu kadar aşağılık, bu kadar şerefsiz bir insan mıyım gerçekten? Sana bunu yapacağıma inandın mı?” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizisinin o sahnesi eleştirildi

Ferit’in o davranışı tepki çekti

Ferit’in bu davranışının ardından izleyiciler Seyran’ı böyle bir durumun içine sokması sosyal medya gündeminde oldukça tepki topladı. Seyran’ın yaşadığı korku, çaresizlik ve tedirginlik hali izleyicileri de bir hayli rahatsız etti. Seyran bu olanlar karşısında; “O zaman niye yaptın bütün bunları?” sorusunu sordu ve Ferit’in “Beni isteyip istemediğini anlamak için” ifadelerinden sonra dizinin izleyicileri de eleştiri yapmadan geçemedi. Seyran’ın ablasını kurtarmak için teklifi kabul etmesi ve ardından Ferit’in bu davranışlar izleyicileri kızdırırken, daha sonra Ferit’in Seyran’ın ablası Suna’yı kurtarmak için çabalaması da dikkat çekti. İzleyicileri oldukça kızdıran bu sahnelerin ardından Suna için uğraşması da izleyicilerin olumlu yorumlarını aldı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış