26 Kasım 2022 09:35 Güncelleme : 26 Kasım 2022 09:35

Yalı Çapkını hikayesi o ünlünün hayatı çıktı! Armağan Çağlayan'da itiraf etti, görenler şok olacak

Yalı Çapkını hikayesi o ünlünün hayatı çıktı! Armağan Çağlayan'da itiraf etti, görenler şok olacak

Star TV ekranlarının iddialı yapımlarından Yalı Çapkını, her bölümüyle ekranlara damga vurmaya devam ederken, gerçek bir hayat hikayesinin işlendiği Yalı Çapkını hikayesinde büyük bir sır ortaya çıktı. Yalı Çapkını’nın hikayesinin o ünlüye ait olduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ekranların sevilen dizilerinden Yalı Çapkını dizisi hem konusu hem de başarılı oyuncularıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Başrollerinde; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Şantırcıoğlu, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Ersin Arıcı, Gözde Kansu, Beril Pozam, İrem Altuğ ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor. Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını’nda gerçek ortaya çıktı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yalı Çapkını’nın hikayesi o ünlüye aitmiş

Son dönemlerin popüler dizilerinden biri olan Yalı Çapkını hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı hikayesinden uyarlanan dizinin her bölümü gündemde de yerini alıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi sosyal medya gündeminde büyük ses getiriyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı ve gerçek bir hayat hikayesinden işlenen Yalı Çapkını’nda büyük bir sır ortaya çıktı.

Yalı Çapkını’nın hikayesi o ünlüye aitmiş

Safiye Soyman’ın açıklamaları dikkat çekti

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden alınan Yalı Çapkı’nın Safiye Soyman’ın hayatı ile benzer olduğu ortaya çıkarken, gündemde de yankı uyandırdı. Bu benzerliği yakalayan kişi de Safiye Soyman oldu. Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Soyman, programda oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Programda kendisinin de çocuk gelin olduğunu ifade eden ve aynı zamanda görücülerin ilk önce ablasına geldiklerini itiraf etti. Soyman; “13 yaşında evlendirildim, bir dizi var hani… Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini isteyelim dediler. Yaşımı büyüttüler öyle evlendim” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında yaşını büyüttüklerini ve öyle evlendiğini belirtti. Soyman; “Babam, ‘Kız diyeceğine gelin desinler’ dedi. Yaşımı büyütmek için gittikleri hakim ‘Bu çocuk gelin bakamıyorsanız ben bakayım’ dedi. Babam yerin dibine girdi ama yalancı bir şahit buldu ve beni evlendirdi” ifadelerini kullandı. Safiye Soyman’ın bu açıklamaları gündemi de derinden salladı.

Safiye Soyman’ın açıklamaları dikkat çekti

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış