11 Şubat 2022 11:00 Güncelleme : 11 Şubat 2022 10:57

Yargı Dizisi Düşen Reytingleri Toparlayacak! Seyirci Resmen Ters Köşe Olacak

Yargı Dizisi Düşen Reytingleri Toparlayacak! Seyirci Resmen Ters Köşe Olacak

Son dönemlerin en dikkat çekici dizilerinin başında gelen Yargı, ani reyting düşüşü ile pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Survivor’un yeni bir döneme başlamasıyla pazar akşamları yayınlan Yargı’ da istenmeyen bir reyting düşüşü yaşandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Pınar Deniz ve Kağan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi ilk 19 bölümünü sorunsuz bir şekilde atlatmayı başarabilmişti. Ancak TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star 2022 geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da sektöre damga vurdu ve reytingler bir nevi Survivor All Star 2022’ye akmaya başladı. Bu nedenden ötürü Yargı dizisinin mükemmel ilerleyişi sekteye uğramış oldu. Tekrar eski seyircisini kazanmayı hedefleyen dizi senaristleri ise bir an önce harekete geçti.

Seyirci Kanal D Ekranlarından Ayrılamayacak

İlerleyen günlerde bizi oldukça şaşırtmayı hedefleyen Yargı dizisi, eski reytinglerine tekrar sahip olmaya çalışırken nefesleri kesecek sahneleri de seyircisine sunulacağı öğrenildi. Yine Acun Ilıcalı’ nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisinde de yeteneklerini sergilemesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kağan Urgancıoğlu ise çok sevilen Dürüye’nin Düğümleri, A.Ş.K., Kara Sevda, Aşk 101, Son, Kampüsistan gibi pek çok dizi ve filmde rol alarak hayatlarımızın bir parçası olmayı başardı. Bu parlak ve başarılı oyunculukların da değişmeye gidecek senaryo ile birleşmesiyle ilerleyen günlerde seyirciyi Kanal D ekranlarından ayrılmayacak gibi gözüküyor. 

Seyirci Kanal D Ekranlarından Ayrılamayacak

Seyirciyi Şaşırtmakta Kararlı

Özellikle son dönemlere damga vuran bir başka dizi Teşkilat’ın reytinglerini de aşmasıyla gündeme oturan Yargı dizisi, son günlerde yaşadığı aşırı reyting düşüşlerini toparlayabilecek mi sorusu merak konusuyken, senaristlerin bu noktada kendilerinden son derece emin oldukları ve bu durumun bir an önce düzeltileceği öğrenildi. Yayın hayatına neredeyse 5 aydır devam eden Yargı dizisi ilerleyen günlerde sevenlerini oldukça şaşırtacak gelişmelere imza atacak gibi gözüküyor. Genelde bu tarz durumlarda dizilerin yayın günü değişse de Yargı dizisinde böyle bir durumun yaşanmayacağı da bildirildi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış