2 Ekim 2022 16:30 Güncelleme : 2 Ekim 2022 16:30

Yargı'nın oyuncusu Başak Gümülcinelioğlu'nun sevgilisi de ünlü çıktı! Birbirleri için biçilmiş kaftanlar

Yargı'nın oyuncusu Başak Gümülcinelioğlu'nun sevgilisi de ünlü çıktı! Birbirleri için biçilmiş kaftanlar

Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu’nun sevgilisinin de ünlü olduğu ortaya çıktı. Diziye veda eden Başak Gümülcinelioğlu’nun bu vedasının ardından özel hayatı da merak konusu oldu. Güzel oyuncunun sevgilisi de kendi gibi ünlü çıktı.

Ekranların reyting rekorları kıran dizlerinden Yargı, geçtiğimiz haftalarda yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Şükran Ovalı, Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı diziye Başak Gümülcinelioğlu veda etti. Dizide Neva karakterini canlandıran güzel oyuncu, izleyicileri bu vedasıyla oldukça üzdü. Diziden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu’nun özel yaşamı da merak konusu oldu. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Özel hayatı merak edildi

Ekranların sevilen oyucularından Başak Gümülcinelioğlu, başarılı oyunculuk performansı ile adeta gündeme damgasını vuruyor. Son olarak Yargı dizisinde Neva karakterini canlandıran Başak Gümülcinelioğlu’nun diziye veda etmesinin ardından izleyiciler de bir hayli üzüldü. Dizide Neva karakterinin ölümü izleyicileri derinden sarsarken, dizide abisi olarak karşımıza çıkan Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğu da seyirciyi gözyaşlarına boğdu. Dizide Neva karakterinin ölümünün ardından güzel oyuncu da diziden ayrıldı. İzleyiciler de Başak Gümülcinelioğlu’nun özel hayatını merak etmeye başladı ve araştırmaya koyuldular.

Özel hayatı merak edildi

Sevgilisi rol arkadaşı çıktı

31 yaşındaki güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, lise yıllarındayken Londra, Cenevre ve Brülsel’de eğitim gördü. Bir zaman ABD’de yaşayan ünlü oyuncunun orada bulunduğu dönemde tiyatroyla ilgilendiği fakat sağlık sorunlarından dolayı Türkiye’ye dönmek zorunda kaldığı da biliniyor. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünde eğitim alan güzel oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yine eğitim aldığı mimarlık üzerine yüksek lisans yaptı.

Oyunculuk kariyerine adım adım tırmanan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi de aldı. Daha sonra Londra’da LAMDA oyunculuk kursuna kabul edildi. Kalbim Yangın Yeri, 8. Gün, Sen Çal Kapımı, Erkenci Kuş ve son olarak Yargı dizisinde rol alan güzel oyuncu, başarılı oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Güzel oyuncunun bir süredir birlikte olduğu Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı olan Çağrı Çıtanak ile doludizgin bir aşk yaşadığı biliniyor.

Sevgilisi rol arkadaşı çıktı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış