22 Aralık 2022 11:00 Güncelleme : 22 Aralık 2022 11:00

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alınan oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alınan oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Türk sinemasının usta oyuncularından biri olan Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Filiz Akın’ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Peki, usta oyuncu Filiz Akın’ın sağlık durumu nasıl? Filiz Akın neden hastaneye kaldırıldı?

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Filiz Akın, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini oldukça korkuttu. Filiz Akın’ın ameliyata alındığı öğrenilirken, sevenleri de sağlık durumunu merak etti. Usta oyuncu ameliyatın ardından sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Filiz Akın’dan sağlık durumu hakkında açıklama

Türk sinemasının efsane isimlerinden ve ‘Dört Yapraklı Yonca’ olarak kabul edilen Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit gibi isimlerin aralarında bulunan Filiz Akın hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle gündemde sıklıkla adından söz ettiren Filiz Akın, son olarak sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Geçtiğimiz cuma günü bir operasyon geçiren usta oyuncu, operasyonun ardından sevenlerini de sağlık durumuyla ilgili bilgilendirdi. Usta oyuncu sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı; “Geçen cuma günü üst kulağımdan şüpheli doku bir ameliyat ile alınmadan önce… Hastane odası aynı ama fotoğraf/resim daha eski. Yarın daha iyi olacak. İyi geceler” dedi.

Filiz Akın’dan sağlık durumu hakkında açıklama

Önceden de operasyon geçirmişti

Usta sanatçı daha önce de boğazından parça aldırtmıştı. Ses tellerinde sorun yaşayan Filiz Akın’ın boğazından alınan parçanın tahlili sonuçlarının temiz çıktığı da biliniyor. Tedavi sürecini tamamlayan Filiz Akın sonrasında normal odaya alınmıştı. Bunun yanı sıra 50 yaşındaki ünlü oyuncu Binnur Kaya, usta sanatçı Filiz Akın’ın da yer aldığı bir fotoğrafı yayınladıktan sonra duygu yüklü bir not da eklemişti. Binnur Kaya; “Bu fotoğraf çocukluğumun en değerli hazinelerinden. Hayallerimi hayranlıkla seyre daldığım zamanlardan. Gönülden sevdiğin her insanla, her şehirle yolun kesişir, bundan eminim. Çocukluğumun hazineleri, bugünümün kıymetlileri, Güzel çocuklardık, güzel hayaller kuran. Çocukluğumuza, bugünümüze, hayallerimize selam olsun” ifadelerini kullandı. Binnur Kaya’nın bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Önceden de operasyon geçirmişti

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış