18 Aralık 2022 09:30 Güncelleme : 18 Aralık 2022 09:30

Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizisinden sonra bambaşka geliyor! Yeni dizisindeki rolü herkesi şaşırtacak

Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizisinden sonra bambaşka geliyor! Yeni dizisindeki rolü herkesi şaşırtacak

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisine 2021 yılında veda eden Yüsra Geyik, 15 yıl aynı projede rol aldı. Dizide Hüsnü Çoban’ın gazeteci kızı Zeliş olarak rol alan Yüsra Geyik artık yeni projeler için harekete geçti.

Ekranların sevilen ve aksiyon dolu dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl boyunca Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, geçtiğimiz sene diziye veda etmişti. Şimdilerde yeni roller ve yeni projeler için hazırlık içerisinde olan ünlü oyuncu izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

15 yıl sonra yeni proje

Arka Sokaklar dizisine ergenlik döneminde başlayan ve gençlik zamanlarına kadar izleyici önünde büyüyen Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik diziden 2021 yılında ayrıldı. Garip Bülbül Neşet Ertaş adlı sinema filminde Yadigar karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Ertaş ailesinin itirazının ardından filmin yayınlanmaması kararı alındı ve canlandırdığı bu rol izleyici karşısına çıkamayacak. Yüsra Geyik’in rol alacağı ‘Aile’ dizisi şimdiden heyecanla beklenirken, gündemde yer alan haberlere göre dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya olacak.

15 yıl sonra yeni proje

Bambaşka bir karakteri canlandıracak

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın gazeteci kızı Zeliş’i canlandıran Yüsra Geyik’in yeni dizisinde Yağmur karakterine hayat vereceği biliniyor. Dizide bir yasaklı madde bağımlısı genç bir kadını canlandıracak olan Yüsra Geyik, bu karakteriyle izleyenleri de bir hayli şaşırtacak gibi duruyor. Dizide Psikolog Devin karakterini canlandıracak olan Serenay Sarıkaya pek çok sahnesi olan Yüsra Geyik’i Aile dizisinde bambaşka bir karakterde izleyeceğiz.

Devin ve yasaklı madde bağımlısı olan kardeşi Yağmur’un hikayeleri şimdiden merak edilirken, dizinin oyuncu kadrosunda pek çok başarılı ismin yer aldığı da biliniyor. Dizide; Canan Ergüder, Ushan Çakır ve Hülya Soykan gibi önemli isimlerin yer aldığı bilinirken, dizi için hazırlıkların devam ettiği de söylenenler arasında yer alıyor. Yüsra Geyik hayranları şimdiden ‘Aile’ dizisini sabırsızlıkla bekliyorlar.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış