14 Şubat 2022 10:37 Güncelleme : 14 Şubat 2022 10:43

Yüzüklerin Efendisi Bu sefer Diziyle dönüyor! İşte İlk Fragman Yayınlandı! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Yayın Tarihi De Belli Oldu

Yüzüklerin Efendisi Bu sefer Diziyle dönüyor! İşte İlk Fragman Yayınlandı! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Yayın Tarihi De Belli Oldu

The Lord of the Rings: The Rings of Power efsanesi diziye dönüşüyor. Amazon Prime ‘ın 2 Eylül tarihinde yayınlamaya başlayacağı dizi özellikle dizi severler tarafından heyecanla bekleniyor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın uzun zamandır beklenen fragmanı, bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde 56. kez oynanan Amerikan futbolu ligi Ulusal Futbol Ligi'nin şampiyonluk maçı Super Bowl'da sunuldu. , geçtiğimiz günlerde Amazon Prime Video dizisinin çekimlerinden ilk resimlerin geldiği yer.

Fragman, John Ronald Reuel Tolkien'in İkinci Orta Çağ olarak adlandırdığı Hobbit'in olaylarından yüzlerce yıl önce neler olduğunu bize anlatacak olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri serisinin çekimlerinden kısa bir süre sonra geldi. . -Dünya ve orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesi. Amazon'un yeni dizisi, Tolkien'in Silmarilion'daki binlerce yıllık zaman çizelgesinin bir bölümünü keşfedecek ve Númenor'un düşüşü, Sauron'un yükselişi ve elbette efsanevi Güç Yüzüklerinin dövülmesi gibi Orta Dünya tarihindeki önemli olayları belgeleyecek. Elrond (Robert Aramayo), Galadriel (Morfydd Clark) ve Isildur (Maxim Baldry) gibi başarılı karakterlerle efsanevi bir ekip ortaya çıkıyor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Oyuncu Kadrosu ve Detaylar

Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani gibi çoğu tanınmış isimlerden oluşan merakla beklenen Amazon prime dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.


The Lord of the Rings: The Rings of Power Oyuncu Kadrosu ve Detaylar

Amazon, Prime Video'da yayınlanacak olan yeni favorisinin uyarlama hakları için 250 milyon dolar harcadı.2 Eylül'de yayınlanacak olan ilk sezonun toplam maliyeti 462 milyon dolar. Ancak şirketin planlarına göre dünya çapında Game of Thrones gibi büyük bir etki yaratması bekleniyor ve inşaatın maliyetinden çok daha fazla gelir getireceği tahmin ediliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış