28 Ekim 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Ezgi Mola ilk Kez Evini Gösterdi! Görenler Şok Oldu! Bakın Nasıl Bir Evde Yaşıyor!

Ezgi Mola ilk Kez Evini Gösterdi! Görenler Şok Oldu! Bakın Nasıl Bir Evde Yaşıyor!

Şuan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Ezgi Mola, görenleri şaşkına çevirdi. Daha önce evini kimseye göstermiyordu. İlk defa evinden kareler yayınlayan sanatçının evini kimse böyle beklemiyordu. İşte merak edenler için güzel oyuncunun evi!

TRT 1 kanalında yayın yapan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncusu Ezgi Mola profesyonel oyunculuğu ile oldukça beğeniliyor. Daha önce komedi, dram ağırlıklı da filmlerde yer alan Mola, bu kez yine dram öyküsü olan ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından, gerçek hayattan uyarlanan dizisinde yer alıyor. Yakın arkadaşlarından biri olan Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Metin Coşkun, Atilla Şendil gibi isimlerle birlikte rol alıyor. 1. Sezonunu bitirmiş ve uzun zaman sonra ekranlara yeniden seyircilerine kavuşmuş olan dizi, 2. sezon 44. bölüm ile yayına devam ediyor.  Safiye rolü ile gönlümüzü kazanan Ezgi Mola, sosyal medya üzerinden ilk kez evinin görüntülerini paylaştı. Gören herkes çok şaşırdı. 2 köpeği olan ve birini kaybeden güzel oyuncu bir köpek daha sahiplendi. Çocukları gibi gördüğü köpeklerini yürüyüşe çıkarırken köpeğinin isminin Sabi olduğunu magazincilere açıkladı. İşte Ezgi Mola'nın köpekleri ile yaşadığı ve takipçileri ile paylaştığı o ev!

Ezgi Mola'nın Mütevazı Evi! 

Sadelikten yana Ezgi Mola evini de o şekilde dekore ederek iç dünyasını evine yansıtmayı başarmış. Ayrıca bitkileri de seven güzel oyuncu evinin her köşesine bitkilerini koymayı ihmal etmemiş. Avangart tarzı ev dekorunu bambular ve bitkiler kullanarak sıcak bir hale getirmiş. Bej ve kahve tonları temiz ve ferah bir hava yaratmış. Küçük obje süsler ve kalabalık dekordan sakınarak doğal, sade ve havadar bir mekana sahip olurken aynı zamanda göz yorucu objeleri de evinde tercih etmemiş. Küçük ve şirin bir evi olan Ezgi Mola fotoğraflardan görüldüğü üzere boş vakitlerini kitap okuyarak geçiriyor. Salonda yer alan yine sade işlemesiz ünitesi, uyumlu bir koltuk ile evinin şıklığını tamamlıyor. Evinde koku camları kullanırken, bu hoş ortamı güzel aromatik kokular ile ferahlatıyor. 

Ezgi Mola'nın Evine Yorumlar Yağdı!

Oyuncu Ezgi Mola'nın fotoğrafları paylaşması, sosyal medya üzerinde çok konuşuldu. Oyuncunun daha lüks bir evde oturmasını bekleyenler bu duruma çok şaşırdı. Bazı kullanıcılar ise dekoru çok beğendi ve kendi evinde de bunu uygulamak istediklerini belirterek ne kadar bizden yorumları yapıldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış