16 Kasım 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:57

Demet Özdemir Resmen Köşeyi Döndü! Paraya Para Demiyor Tam 25 Bin Liralık Çanta Aldı!

Demet Özdemir Resmen Köşeyi Döndü! Paraya Para Demiyor Tam 25 Bin Liralık Çanta Aldı!

Demet Özdemir'in aldığı çanta sosyal medyada gündem oldu. Ödediği para çok konuşuldu. 25 Bin Lira verdiği çanta için ne dedi.

Demet Özdemir, yapmış olduğu yeni anlaşma ile milyonların dudaklarını uçuklattı. Servet değerinde anlaşma ile bu kez köşeyi döndüğü haberleri toplumsal ağları çalkaladı. Ünlü oyuncunun kazandığı ücret karşısında fanatikleri da ne diyeceklerini bilemedi. Güzelliğiyle öne çıkan Demet Özdemir, yapmış olduğu anlaşmayı resmen duyurdu. Kazandığı ücreti duyanlar şaşkınlıklar içinde kaldı.

Demet Özdemir, yeni yapmış olduğu anlaşmayla magazin gündemine resmen bomba benzer biçimde düştü. Oyunculuk performansları ile göz dolduran Demet Özdemir, 2020 senesinde beraber çalışmakta olduğu şampuan markasıyla tekrar anlaşma imzaladı.

Demet Özdemir’in 2 yıllık anlaşma karşılığında aldığı ücret ise duyanların şaşkınlıklar içinde kalmasına neden oldu. Demet Özdemir, iki yıllık anlaşma karşılığında tam 3 milyon lira aldı. Demet Özdemir’in son yıllardaki değişimi ve güzelliği herkesin dilindeyken yapmış olduğu anlaşma magazin haberlerine adeta bomba gibi düştü.

Demet Özdemir’ in Şampuan Firması İle Yaptığı Anlaşma Herkesi Şaşırttı!

İki senelik anlaşmanın karşılığında servet değerinde bir ücret kazanacak olması özellikle de toplumsal ağların gündemine bomba şeklinde düştü. Haberi duyanların şaşkınlıktan adeta dudakları uçukladı.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, yapmış olduğu yeni reklam tanıtım anlaşması ile adeta dudakları uçuklattı. İki yıllık protokol karşısına tam 3 000 000 TL’ye anlaşma imzaladı. Demet Özdemir’in sağları herkesin dikkatini çekerken çok bilinen bir şampuan markası ile yaptığı anlaşmayı duyanların dudakları uçukladı.

Aldığı Çanta Gündem Oldu 

Güzelliği ve oyunculuk performanslarıyla magazin gündeminden düşmek bileyen Demet Özdemir, bir kere de kazanmış olduğu reklam tanıtım ücretleri ile gündeme resmen damgasını vurdu. Ünlü oyuncunun iki yıl içinde kazanacağı ücret karşısında milyonlar resmen ne diyeceklerini bilemedi. Bu büyüme magazin gündemine de bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden birçok kullanıcı da bu konu ile alakalı görüşlerini dile getirdi. Kazandığı ilk para ile 25 000 liralık çanta aldı.

Tanıtım yüzü olduğu markanın verdiği davette boy gösteren Demet Özdemir gazetecilere samimi açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu, gazetecilerin yönelttiği “ İndirimleri takip ediyor musunuz? ” sorusuna “ Tabi ki ederim, para kolay kazanılmıyor “ dedi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış