8 Haziran 2022 12:03 Güncelleme : 8 Haziran 2022 12:03

Kirpik ve Kaş Güzelliğine Verenler Bunları Denesin! İşte Kirpik ve Kaşları Güzel Gösteren Formüller

Kirpik ve Kaş Güzelliğine Verenler Bunları Denesin! İşte Kirpik ve Kaşları Güzel Gösteren Formüller

Kirpik ve kaşlarınızın daha gür ve güçlü olmasını istiyorsanız bir de bu yöntemleri deneyin. Bu yöntemlerle birlikte kirpik ve kaşlarınız hem beslenecek hem de daha güzel bir görünümü yakalayacaktır. İşte haberin detayları…

Kirpiklerinizin ve kaşlarınızın gür ve sağlıklı olmasını istiyorsanız bu doğal malzemeleri mutlaka denemeniz gerekir. Özellikle uzun süreli kullanımda kirpikleri ve kaşların güçlenmesini ve uzamasını sağlayacaktır. Bunun için kullanacağını malzemeler:

Kirpikleriniz ve Kaşlarınız İçin Besleyici Ürünler

  •  Zeytinyağı
  •  Hindistan cevizi yağı
  •  Tatlı badem yağı
  •  Aloevera jeli
  •  E vitamini
  •  Yeşil çay
  •  Avokado yağı

Bu malzemeleri ister tek başına isterseniz bazılarını da karıştırarak kullanabilirsiniz. Düzenli kullanım sonucunda kaş ve kirpiklerinizin dökülmesini engelleyecek ve güçlenmesini sağlayacaktır. Özellikle kirpiklerinizin uzamasını ve çoğalmasını istiyorsanız düzenli bir şekilde kullanmanız gerekir. Kaşlarınız döküldüyse ve çıkmıyorsa seyrek olan yerlere bu ürünlerden sürebilirsiniz.

Özellikle yeşil çay göz makyajınızı temizledikten sonra kalan kalıntıları çok güzel bir şekilde yok edecektir. Yeşil çayınızı demledikten sonra 5 dakika bekleyin ve ardından ılıdıktan sonra pamukla birlikte kirpik diplerinizi yavaş yavaş silebilirsiniz. Göz makyajınızdan kalan kalıntıları temizleyecek ve kirpiklerinizin dökülmemesini sağlayacaktır. Baskı yapmadan silmeye özen gösterelim.

Kirpikleriniz ve Kaşlarınız İçin Besleyici Ürünler

Kirpik ve Kaş Güzelliği İsteyenler İçin Püf Noktalar

  • • Kirpik ve kaşlarınızın sağlıklı ve güçlü olması için ilk olarak makyajınızı temizlemeden uyumamalısınız. Cildinizde kalan makyajla birlikte gözenekleriniz tıkanır ve cildiniz hücrelerini yenileyemez. Göz makyajıyla uyumak kirpiklerinizde bakteri oluşturur ve zarar görmesine neden olur. Bunun yanında göz makyajı enfeksiyona da neden olmaktadır.
  •  Kirpik ve kaşlarınızın zarar görmesini istemiyorsanız kendi makyaj malzemelerinizi kullanmalısınız. Bu makyaj malzemelerini de düzenli olarak temizlemeniz gerekir. Başkasının makyaj malzemeleri sizin gözlerinizde ve cildinizde bakteri oluşturabilir. Bu da cildinizde farklı reaksiyonlara sebebiyet verebilir.
  •  Kirpik ve kaşınız içinde kullandığınız makyaj malzemelerinizin son kullanma tarihlerini mutlaka takip etmeniz gerekir. Tarihi geçmiş makyaj malzemeleri hem güzel görünmeyecek hem de bakteri oluşumuna neden olacaktır. Bunun için tarihi geçmiş makyaj malzemelerinden uzak durmalısınız.

Kirpik ve Kaş Güzelliği İsteyenler İçin Püf Noktalar

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış