Bu yıl gelen ve giden yarışmacılarıyla adından söz ettiren yarışması Survivor All Star'da çetin bir eleme gecesi yaşandı. Kadınlar haftasında Merve, Aleyna, Damla ve Berna aday olmuştu. 

Kritik Bir Eleme Düellosu

Survivor All Star 2024'ün bu haftasında adaya veda etmek istemeyen 4 yarışmacı, büyük bir kararlılıkla eleme düellosuna girdi. Kırmızı takımdan Aleyna ve Merve ile Mavi takımdan Berna ve Damla Can, adaya veda etmemek için mücadele etti. Bu hafta, adadan ayrılacak ismin belirleneceği kritik bir eleme düellosu yaşandı.

Eleme Sonuçları ve Mücadeleler

Aleyna ile Damla Can arasında gerçekleşen düelloda galip gelen isim Damla Can oldu. Merve ile Berna arasındaki karşılaşmada ise Merve, eleme potasından kurtulmayı başardı. Bu sonuçlarla birlikte finale kalan isimler belirlenmiş oldu.

Final Mücadelesi ve Sonuçlar

Finale kalan Aleyna ve Berna, adadan ayrılmamak için büyük bir mücadele verdi. Karşılaşmanın sonucunda, 5-1'lik skorla Aleyna, finalde yarışmaya devam etme hakkını kazandı.

Veda Konuşması ve Duygular

Survivor All Star 2024'te bu hafta elenen yarışmacı Berna, veda konuşmasında duygularını paylaştı. "Burada olmaktan çok büyük keyif aldım." diyen Berna, yaşadığı deneyimlerden dolayı herkese teşekkür etti ve duygularını ifade etti.

Geçen Hafta Kim Elenmişti?

Geçen hafta ise Survivor All Star 2024'e veda eden isim Yaman olmuştu. Yaman, veda konuşmasında duygularını dile getirerek, izleyicilere teşekkür etti ve yaşadığı deneyimlerden bahsetti.

Survivor All Star 2024'te yaşanan eleme heyecanı ve mücadeleler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gelecek haftanın yeni gelişmeleri ve eleme heyecanı için takipte kalın!