4 Ocak 2024 05:35 Güncelleme : 13 Şubat 2024 19:09

Akbank emekli promosyonlarını güncelledi! Emekliler bu yıl rahat edecek! işte o rakamlar

Akbank emekli promosyonlarını güncelledi! Emekliler bu yıl rahat edecek! işte o rakamlar

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde önce emeklilere zam müjdesi geldi. Maaşlarda yapılan zam ve enflasyon farkı güncellemesi sonrasında promosyon rakamlarında da gelen güncelleme emeklilere kış gününde adeta güneş oldu. İşte Akbank'ın 2024 için emekli promosyonu rakamları

Akbank, yılbaşı kutlamalarına özel bir müjde ile katılıyor. Emekli vatandaşların yeni yılda yüzlerini güldürecek bir promosyon ödemesi planladı. Ocak 2024'te emekli maaşlarına bir artış yapılmamış olsa da, Akbank'ın bu promosyonu, emekliler için ciddi bir finansal destek anlamına geliyor. Eğer belirli koşullar karşılanırsa, emekliler 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

Yeni bir yılın başlangıcı, umutlar ve beklentilerle dolu bir dönemdir ve bu yıl, emekliler için daha da özel bir anlam taşıyor. Emekli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, mali yüklerini hafifletecek bir gelişme var: Emekli promosyonları. Bu yıl, bankalar arasındaki rekabet, emeklilere yönelik cazip promosyon tekliflerinin ortaya çıkmasına neden oldu. Özellikle, Akbank'ın duyurduğu yeni promosyon paketi, emekli maaşlarına beklenen zammın olmamasına rağmen, birçok emeklimizin yüzünü güldürecek nitelikte. Emekliliklerini daha konforlu ve ekonomik açıdan daha rahat bir hale getirecek bu promosyonlar, yılbaşının getirdiği yeniliklerin arasında parlıyor. Gelin, Akbank'ın bu yeni promosyon teklifinin detaylarına daha yakından bakalım.

Akbank'tan Emeklilere Özel Promosyon Güncellemesi

Yeni yılın başlamasıyla birlikte, Akbank emekli maaşlarına zam olmaksızın promosyon ödemelerinde bir artışa gitti. Bankalar arasında başlayan bu promosyon yarışında Akbank, Ocak 2024 itibarıyla promosyon ödemelerini güncelledi. İşte Akbank'ın yeni promosyon detayları:

3 Yıl Süreyle Maaş Taahhüdüne 12.000 TL

Emekli maaşlarını Akbank üzerinden alan veya Ocak ayı içinde Akbank'a taşıyacak olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Akbank'ın sunduğu bu cazip tekliften yararlanabilirler. Banka, 3 yıl süresince maaş ödemelerini Akbank üzerinden alma taahhüdünde bulunan emeklilere 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak.


Ek Chip Para Fırsatı

Akbank'ın sunduğu 10.000 TL'lik promosyonun yanı sıra, Axess veya Wings kredi kartlarına tanımlanacak her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 400 TL chip para kazanma imkanı da bulunuyor. Bu, toplamda 2.000 TL'ye kadar ek chip para kazanabileceğiniz anlamına geliyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın Akbank şubesine başvurabilirsiniz.

Yılbaşı yaklaşırken, Akbank'ın bu promosyonu emekliler için önemli bir mali destek ve yeni yıl hediyesi olarak ön plana çıkıyor. Emekliler, bu fırsatları değerlendirerek yeni yılda ekonomik rahatlama sağlayabilirler.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış