20 Aralık 2022 23:59 Güncelleme : 20 Aralık 2022 23:59

Borcu olanlara ilaç gibi ödeme! Ziraat Bankası'ndan az önce duyuruldu: 140 bin TL borç kapatma kredisi dağıtacak!

Borcu olanlara ilaç gibi ödeme! Ziraat Bankası'ndan az önce duyuruldu: 140 bin TL borç kapatma kredisi dağıtacak!

Ziraat Bankası'nda hesabı bulunan vatandaşlar 5 gün içerisinde 150.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alabiliyor. Kredi kampanyası detayları neler? Başvuru şartları ne, kimler başvuru yapabilir? Soruları ise merak konusu oldu. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurarak banka hesabı olanların diğer bankalara olan borçlarını daha düşük faizle kapatabilmeleri için kredi kampanyası başlattı.

Ziraat Bankası, nakdi kredi başvurusunda bulunan tüm vatandaşların Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi ödemelerini alabileceklerini resmi internet sitesinde duyurdu.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi ödemeleri, emeklilik hesabı ile başvurduğunuzda aynı gün ödenir. Sadece emeklilerin değil, bankada hesabı olan sigortalıların da ihtiyaç kredisi ödemesi yapabileceği açıklandı.

ZİRAAT BANKASI KİŞİLERİN BORÇLARINI KAPATACAK!

Ziraat Bankası, emekliler için başlattığı bu kampanya kapsamında nakdi kredi kullananlara 150.000 TL'ye kadar kredi vermeleri halinde diğer bankalara olan borçlarını kapatmayı kabul etti. 150.000 TL ihtiyaç kredisi olan vatandaş 12 ay vadeli kredi ödeme tablosu oluşturarak gerekirse ilk taksitin ödemesini erteleyebilir. 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 ay, 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 ay vadeli ödeme tabloları oluşturabilirsiniz.

Acil bir ihtiyacınız varsa banka şubeniz, bankanızın internet sitesi ve varsa internet bankacılığı uygulamanız üzerinden talepte bulunabilirsiniz. En düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, sadece emeklilere değil, sigortalı olarak memur olan tüm bireysel müşterilere de 150 bin TL'ye kadar borç birleştirme kredisi sağlayacak.

DİĞER KAMU BANKALARI DA BORÇ KAPATMA KREDİSİ VERECEK

Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla başvurmak isteyenler için, Ziraat Bankası dışındaki kamu bankaları aynı koşullarda kredi kullandırıyor. Ziraat Bankası dışında Vakıfbank ve Halkbank'ta hesabı olan veya emekli maaşı bu bankalarda olan vatandaşlarımız borcunu kapatmak istiyorsa, borç kapatma kredisi kullanmak için hesabının bulunduğu bankanın şubesine gitmeleri gerekiyor. Değerleme sonrası kamu bankaları düşük faizli borç kapatma kredisi verecek.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış