6 Mart 2024 19:32 Güncelleme : 6 Mart 2024 19:32

Bu Burçlar Kadar Sinsi Olan Yok! İşte Entrikalarını Yazsan Dizi Olacak Burçlar

Bu Burçlar Kadar Sinsi Olan Yok! İşte Entrikalarını Yazsan Dizi Olacak Burçlar

Gerek arkadaş gerekse aşk ilişkilerinde entrikalara doymayan burçlar işte şunlardır;

Günlük hayatta her düşündüğünü dile getirmeden hareket edenlere veya içinde biriktirip sonradan parlayan insanlara mutlaka denk gelmişsinizdir. Bu kişilerin bir kısmına sinsi adı verilir. Onların ne hissettiğini ne de düşündüğünü tam manasıyla bilmek oldukça zordur. 

Gizemli Takılan Koç Burcu

Genellikle platonik bir aşk hayatı benimseyen fakat etrafındakilere entrika dolu yaklaşımlarıyla dikkat çeken Koç burcu listenin başında yer alıyor. Koç burcuna sahip kadın ve erkekler, etrafındaki insanların ayağını kaydırmaktan son derece keyif alır. İş yaşamında ya da aşk hayatında olması fark etmeksizin bir Koç burcu kişisiyle takıştıysanız eğer size fena halde takacaktır. İş veya maddi yaşantınızda edindiğiniz zenginlikleri elinizden kaydırmak için gece gündüz plan yaparlar.

Gizemli Takılan Koç Burcu

Entrika Kralı Yengeç Burcu

Dışarıya keskin, pratik zekalı ve doğal görüntü aktarsa da Yengeç burcu, dilediği zaman sinsi olabilir. Yengeç burçların arkasından iş çevireceğiniz zaman iki kere düşünün. Her söylediğinize kolaylıkla inanmış gibi gözüken ve anne karnında gelen oyunculuk yetenekleri ile toplumu kandıran Yengeç burçları entrikanın kitabını yazmaya devam ediyor. Duygusal yapıları sayesinde oyunculuk yetenekleri gelişmiş olan Yengeç burçları hiç zorluk çekmeden kolaylıkla taklit yapabiliyor. Vurdumduymaz yapılarına karşı çevresindeki insanların dikkatli olması gerekir. Özellikle Yengeç erkeği burçlarındaki insanlarla ilişki yaşamayı düşünen kadınların daha fazla dikkatli olması gerekir.

Entrika Kralı Yengeç Burcu

Çukur Kazmayı Seven Başak Burcu

Evhamlı Başaklar bütün cümlenizde bir detay araya bilir. İçten içe her çeşit çılgınlığı yapma potansiyele sahip olan burçların başında Başak geliyor. Yüksek enerjileri sayesinde her zaman sizin yanınızda olduğu imajını veren bu burç, zamanı geldiğinde çok çabuk bir şekilde dost satar. Hiç hesapta yokken Başak burcundan kazık yiyen insanların sayısı geçtiğimiz her gün artış göstermeye devam etmektedir. Dolayısıyla bazı Başak burçları ilk tanıştığı kişilere burcunu söylememekte direnir ve Başak olduğu için saklanmaya çalışır. Toplum içinde pek konuşmayan Başak burçları kesinlikle bu esnada birisinin kuyusunu kazmayı düşünmekle meşguldür.

Çukur Kazmayı Seven Başak Burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış