6 Mart 2024 22:32 Güncelleme : 6 Mart 2024 22:32

Hadise Görümcesiyle Düşman Çatlattı! Görümcesinin Güzelliği Hadise'yi Bile Gölgede Bıraktı Ne Kadar Asil ve Güzel

Hadise Görümcesiyle Düşman Çatlattı! Görümcesinin Güzelliği Hadise'yi Bile Gölgede Bıraktı Ne Kadar Asil ve Güzel

Ünlü şarkıcı Hadise son zamanlara damga vuran güzelliği ile adeta herkesin diline düştü. Ünlü şarkıcı Hadise Mehmet Dinçerler ile evlilik yoluna adım atması ile düğün hazırlığı yapmaya başladı. Ünlü oyuncu görümcesiyle fotoğraf paylaşmasının ardından en çok konuşulan isimler arasında bulundu.

Hadise’ni mutlu bir evlilik kurarak adeta tam bir aile gelini olacağı iddiaları gün yüzüne çıksa takipçileri güler geçerdik yorumlarında bulunmasının ardından Hadise’nin görümcesi ile paylaştığı son fotoğraf adeta sosyal medyaya damgasını vurdu. Güzeller güzeli Hadise görümcesi ile fotoğraf paylaşmasının ardından düşmanlarını çatlattı. Gelin ve görümcenin birbirinden güzel olması herkesin diline düşerek özellikle Hadise’nin görümcesi dillere destan güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Mehmet Dinçerler’in kız kardeşinin kim olduğu ortaya çıkmasının ardından ünlü şarkıcı Hadise güzeller güzeli görümcesi ile gündemimizde ki yerini aldı. Takipçilerinin fotoğrafın altına yaptığı yorumlar sosyal medyayı sallarken adeta görümcesi güzelliğiyle Hadise’yi bile gölgede bıraktı. Hadise’nin Görümcesi kim? İşte, Hadise’nin güzeller güzeli görümcesi…

Hadise Yanında Sönük Kaldı!

Hadise ve Görümcesi birlikte fotoğraf çekilmesinin ardından Hadise bu güzel fotoğrafı takipçileri ile paylaşarak adeta son zamanlara damgasını vurdu. Ünlü şarkıcının güzelliğini bile es geçen görümcesi dillere destan güzelliği ile adeta bu sefer Hadise’nin takipçilerinden beğeni kazandı. Mehmet Dinçerlerin kız kardeş son zamanlara damgasını vurması ile en çok merak edilerek araştırılan isimler arasında yerini aldı. Görümcesinin doğum gününü kutlamaya giden Hadise adeta görümcesinin yanında sönük kaldı yorumları havada uçuştu. Hadise bu yorumlardan sonra görümcesini kıskandığı iddiaları gün yüzüne çıkarması ile ön plana çıktı. 

Hadise Yanında Sönük Kaldı!

Hadise’den Kıskanç Tavırlar!

Hadise geçtiğimiz günlerde görümcesi ve kayınvalidesi ile poz paylaşmasının ardından aldığı yorumlar Hadise’yi çileden çıkardı. Görümcesi ile hikaye paylaşan ünlü isim bu sefer yaptığı hareket ile herkesin diline düştü. Aldığı yorumlar sonrasında daha hikayenin süresi dolmadan fotoğrafı kaldırdığına dair önemli iddialar dikkatleri üzerine çekti. Hadise bu hareketi ile kıskançlığını ortaya koyması ile güzeller güzeli görümcesi ile arası açıldı. 

Hadise’den Kıskanç Tavırlar!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış