24 Aralık 2022 11:30 Güncelleme : 24 Aralık 2022 11:30

Kısmetse Olur Yarışmasında rezillik diz boyu! Cansel ağzından bakın ne kaçırdı, gizli gizli yaptıkları şok etti

Kısmetse Olur Yarışmasında rezillik diz boyu! Cansel ağzından bakın ne kaçırdı, gizli gizli yaptıkları şok etti

Bir döneme damga vuran programlardan Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra YouTube ekranlarında yayınlanmaya başladı. 9 erkek 9 kadın yarışmacının yer aldığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında bir kural ihlali yapıldı. Görenler gözlerine inanamadılar.

YouTube ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü son dönemlerde gündemde en üst sıralarda yer alıyor. Bir dönemin unutulmaz yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur, şimdi de YouTube ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yarışmada yaşanan kural ihlali izleyicilerin gözünden kaçmadı ve izleyicilerin de tepkisini topladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kural ihlali yaptılar

Kısmetse Olur erkek yarışmacıları arasında yer alan Oğulcan ve kızlar evinde yarışan Cansel ilk günden izleyenlerin dikkatini çekmişti. Cansel, Oğulcan’ı ilk gördüğünde beğenmişti ve Oğulcan’a ceketinden bir tüy koparıp vermişti. Oğulcan ile para yüzünden tartıştıkları belirtilirken, ikilinin ayrılma kararı alacağı veya diskalifiye edileceğini akıllara getirdi. Cansel’in kırdığı pot toparlanmaya çalışsa da bu detay izleyicilerin gözünden kaçmadı ve kural ihlali yapıldığını dile getirdiler.

Kural ihlali yaptılar

İzleyicilerin gözünden kaçmadı

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının kurallarından biri de yarışmacıların dışarıda görüşmemesidir. Yayınlanan bölümlerde Cansel, Oğulcan için “Aynı arabadaydık bugün” ifadelerini kullandı. Cansel’in bu sözünün ardından Tuğçe, Cansel’i dürttü ve uyardı. “Sus, sussana” ifadelerini kullanan Tuğçe’nin bu uyarısının ardından Cansel; “Ha pardon soryy” ifadelerini kullandı. Sosyal medya gündeminde dikkat çeken bu olayın ardından izleyenler de tepki göstermeden geçemedi.

Gündeme damga vuran bu olayın ardından Cansel ve Oğulcan’a kural ihlali yaptıkları için ceza alacakları düşünüldü. Yarışmada Cansel ile Oğulcan’ın aynı araba olduklarını ağzından kaçıran Cansel, Tuğçe’nin uyarılarının ardından hemen durumu toparlamaya çalışsa da bu durum izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Yarışmanın dışında gizli gizli görüşen Cansel ve Oğulcan hakkında Kısmetse Olur Aşkın Gücü ekibinin nasıl yaptırım uygulanacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Öykü Serter’in gözünden kaçan bu hareket izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış