6 Mart 2024 10:32 Güncelleme : 6 Mart 2024 10:32

Lazer Artık Tarih Oluyor! Bu Yöntem Yüzdeki Tüyleri Kökünden Kurutacak! Deneyenlerin Tüy Alma Derdi Son Buldu

Lazer Artık Tarih Oluyor! Bu Yöntem Yüzdeki Tüyleri Kökünden Kurutacak! Deneyenlerin Tüy Alma Derdi Son Buldu

Pek çok kişi yüzünde çıkan tüylerden şikayetçidir. Sürekli olarak yüzde çıkan tüyleri almakla uğraşmak da oldukça rahatsız edici bir durum. Anca bugün sizlerle paylaşacağımız yöntemler sayesinde, yüz tüylerinden kolayca kurtulabilirsiniz.

Yüzde çıkmakta olan tüyler, özellikle kadınlar için oldukça can sıkıcı olabiliyor. Hormonlarla ilgili olan bu durum, kadınların sürekli yüzdeki bu tüylerle uğraşmasına neden olabiliyor. Ancak sürekli olarak bununla uğraşmak zorunda değilsiniz. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için doğal yöntemler mevcut. Sizinle paylaşacağımız doğal yöntemler sayesinde, bu tüylerden acısız ve kolay bir şekilde kurtulacaksınız. İşte tüylerden kurtaran bu müthiş yöntemler...

Yüzdeki Tüylerden Kurtaran Doğal Yöntemler

Yüz bölgesinde çıkan tüylerden kolayca kurtulma istiyorsanız, yulaf ezmesi, limon suyu ve baldan oluşan karışımı mutlaka denemelisiniz. 1 yemek kaşığı yulaf ezmesinin içine 2 yemek kaşığı limon suyu ve 2 yemek kaşığı bal ekleyerek hazırlayacağınız bu macunu yüzünüze sürün. Bu maskeyi yaklaşık 15 dakika yüzünüzde bekletin ve ardından ılık su ile temizleyin.

Bir diğer yöntemimizde ise 1 su bardağı şeker, çeyrek su bardağı su ve yine aynı miktarda limon suyu bulunuyor. Bu malzemeleri karıştırın ve tencerede kaynatın. Altın rengini alınca tencereyi ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Ardından tüylerin üzerine bu macunu yayın ve yapıştıktan sonra hızlıca çekin. Klasik ağda yöntemi olan bu yöntemle tüyleri azaltmanız mümkün olacak.

Bir başka yöntemde ise yumurta, mısır unu ve şeker yer alıyor. 1 yemek kaşığı şeker, 1 adet yumurta ve yarım yemek kaşığı mısır unu ile hazırlayacağınız bu karışım ile cildinize çok iyi gelecek bir maske elde edeceksiniz. Ara sıra yüzünüze bu maskeyi uygulayın.

Tüylerin uzamasını azaltacak bir diğer yöntemde ise naneden yardım alıyoruz. 1 bardak sıcak suyun içerisine 1 tatlı kaşığı kuru nane ekliyoruz ve birkaç yaprak da taze nane koyuyoruz. Elde ettiğimiz nane çayını afiyetle içiyoruz. Bu çay hormonların dengelenmesinde yardımcı olacak ve tüyleri azaltacak.

Yüzdeki Tüylerden Kurtaran Doğal Yöntemler

Portakal ve limon kullanarak hazırlayacağınız karışım ile ise yüzde çıkan tüyleri sarartabilirsiniz. Kuru portakalın kabuğunu ve yine kuru limon kabuğunu kullanarak, cildinizin nemlenmesini sağlarken, yüzdeki tüyleri sarartmanız mümkün.

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış