19 Nisan 2023 22:31 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:31

Sibel Can'ın kızı Melisa Ural paylaştı görenlerin ağzı açık kaldı! 7 banyolu evinde kuaför salonu bile var

Sibel Can'ın kızı Melisa Ural paylaştı görenlerin ağzı açık kaldı! 7 banyolu evinde kuaför salonu bile var

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Sibel Can gündemde sıklıkla adından söz ettirirken bu sefer de evinin manzarasıyla gündemde yerini aldı. Kızı Melisa Ural sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni toplarken son olarak arka arkaya fotoğraf paylaştı. Annesi Sibel Can’ın küçüklük fotoğrafını ve evlerinin manzarasını paylaşan Ural, bu paylaşımlarıyla gündem oldu.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Sibel Can hem şarkıları hem de sesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Geçtiğimiz ekim ayında oğlu Engincan Ural’ı evlendiren Sibel Can’ın bir diğer evladı Melisa Ural, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemi salladı. Annesinin küçüklük halini ve evlerinin deniz manzarasını paylaşan Melisa Ural, sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Sibel Can’ın ev manzarası dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Sibel Can evinin manzarasıyla gündemde ses getirdi. Geçtiğimiz ekim ayında oğlu Engincan Ural’ı evlendiren ünlü şarkıcının Melisa Ural ve Emir Aksüt adından iki evladı daha bulunuyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Melisa Ural son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabında arka arkaya paylaşım yapan Melisa Ural manzaralı fotoğrafıyla gündemi derinden salladı. Bu paylaşım sosyal medya gündeminde de dikkat çekerken görenler bu manzaranın Sibel Can’ın Beykoz’daki evinden mi yoksa Miami’deki evinden mi çekildiğini merak etti.

Sibel Can’ın ev manzarası dikkat çekti

Küçüklük halini paylaştı

Bu manzaralı evin yanı sıra annesi Sibel Can’ın küçüklük halini paylaşan Melisa Ural, bu paylaşımıyla da gündemde de ses getirdi. Sibel Can’ın bu küçüklük fotoğrafı gündemde beğeni toplarken, görenler de yorum yapamadan geçemedi. Sibel Can’ın küçüklüğünü görenler; “Gözler hala aynı”, “Çok tatlı görünüyor” gibi çeşitli yorumlarda da bulundular. Sosyal medya hesabındaki bu paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Melisa Ural, sosyal medya hesabında sık sık annesi Sibel Can ile paylaşım yapmaya devam ediyor. Sibel Can’ın evinin manzarasını paylaşan kızı Melisa Ural’ın bu paylaşımı gündemde beğeni toplarken, görenler de yorumlarını dile getirdiler. Sibel Can’ın ev manzarası sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.

Küçüklük halini paylaştı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış