3 Ocak 2024 21:38 Güncelleme : 3 Ocak 2024 21:55

Survivor 2024 çok değişti! Acun yeni kuralları açıkladı! İşte Survivor 2024'ün yeni eleme sistemi kuralları

Survivor 2024 çok değişti! Acun yeni kuralları açıkladı! İşte Survivor 2024'ün yeni eleme sistemi kuralları

Survivor All Star 2024'ün konsepti bu yıl büyük farklılıkla başladı. Bu yıl artık eleme sisteminde SMS oylaması yapılmayacak. Oyuncuların performansına göre elemeler yapılacak. Peki performansa göre yeni eleme sistemi nasıl çalışacak ve yeni kurallar nasıl oalcak? İşte Acun'un açıkladığı yeni işleyiş sistemi

TV8'de başlayan Survivor All Star 2024 sezonu, izleyicileri ekran başına kilitleyen heyecan dolu bir başlangıç yaptı. Bu sevilen yarışma, milyonlarca izleyicinin gündemine oturdu ve 2024 sezonunun ilk günlerinden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. Yarışmacılar, sergiledikleri performanslar ve yaşanan sürpriz gelişmelerle izleyenlerin heyecanını doruklara taşıdı. Bu sezon, Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara duyurduğu büyük sürprizle daha da renklendi: Survivor Kolombiya ödülü. Bu özel ödül, yarışmanın ilk haftasında gündeme bomba gibi düştü.

Survivor'da yeni kurallar

Alınan her galibiyet Survivor 2024'te yarışmacıların kaderlerini belirleyecek. Eleme oyunlarında, düellolarda atışlar 

Eleme oyunlarında atışlar seçilirken her zaman oyuncuların bir yüzdesi olacak ve o yüzde atış seçiminde öncelik tanıyacak. Artık Survivor 2024'te oyuncuların galibiyet yüzdesi onların adeta kimliği olacak.

Her günün birincisi ertesi günün kaptanı olacak.

Takımda kritik anlarda ihtilaf vs olduğunda kaptan karar verecek.

Kimin best of veya bayrak yarışına çıkacağına takım kaptanı karar verebilecek.

oylamalarda eşitlik olursa kaptanın dokunulmazlığı yok ama kaptanlar kimin aday olduğuna karar verebilecek.

Aynı sakatlıktan bir eleme haftasında 1 kere muaf olunabiliyor. Sakatlık uzarsa yarışmacı adadan ayrılmak zorunda kalabilecek.

Survivor'da yeni kurallar

Survivor Kolombiya Ödülü'nün Sahibi Kim Oldu?

Survivor All Star 2024'ün en son bölümü 2 Ocak Salı günü yayınlandı. Bu bölümde, Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı sürpriz duyuru herkesi heyecanlandırdı. Yarışmanın ilk büyük ödülü olarak belirlenen Kolombiya ödülü, kazanan takımı iki günlük unutulmaz bir maceraya götürecek. 2 Ocak'ta yayınlanan bölümde, bu büyük ödülün kazananı, 3 Ocak Çarşamba günkü bölümde açıklanacak. Survivor tarihinde bir ilk olan bu seyahat, kazanan takım için eşsiz bir deneyim olacak.

Survivor 2024 Yayın Günleri

Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi günü TV8 ekranlarında yayın hayatına başladı. Yarışma, ilk haftasında 1, 2, 3 ve 4 Ocak tarihlerinde yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak, TV8'de aynı zamanda devam eden Masterchef All Star finali nedeniyle, 5, 6 ve 7 Ocak tarihlerinde Survivor yayınlanmayacak. Masterchef All Star finalinin tamamlanmasıyla birlikte, Survivor All Star 2024 her akşam yeni bölümleriyle TV8'de olacak. İlk haftanın dikkat çeken gelişmelerinden biri de ilk eleme adaylarının belirlenmesi oldu; Kırmızı takımdan Doğukan Manço ve Mavi takımdan Yaman, eleme adayı olarak belirlendi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış