13 Eylül 2022 17:46 Güncelleme : 13 Eylül 2022 17:52

2022’de En Çok Satan A Segmenti Araçlar

2022’de En Çok Satan A Segmenti Araçlar

Araç piyasası 2022 yılında da hareketli şekilde geçmeye devam ediyor.

Piyasaya baktığımız zaman farklı sınıf araç modellerinin yer almış olduğu göze çarpıyor. Araç sevdalıları tarafından 2022’de en çok satan A segmenti araçlar hangisi olduğu araştırılan bir konu haline gelmeye başlamıştır. 2022 yılında en çok hangi araçlara ilgi düzeyi fazlaydı belli oldu. Zovovo.com’da yayınlanan A Segmenti araçlar raporuna göre 2022 yılı itibariyle en çok satışı yapılan araç sınıflarını şu şekilde ifade edebiliriz:

*Fiat Egea Sedan
*Hyundai i20
*Toyota Corolla
*Renault Clio
*Volkswagen Passat
Hyundai Bayon

Bu sezon araç severler tarafından en fazla talep gören marka ve modeller arasında yer almaktadır. Bu yıl en çok satılan araçların bunlar olduğunu ve diğer modellere oranla daha çok satışının gerçekleştiğini söyleyebiliriz.

En Çok Hangi Araba Satılıyor?

Her ne kadar geçtiğimiz dönemlere oranla araç piyasasında bir pahalılık durumu olsa da hala daha alıcıları olmaya devam ettiğini söyleyebiliriz. Üstelik bu senede birden farklı marka ve modellere ilgi seviyesinin hat safhada olduğunu söylemek mümkün. Sıfır ya da ikinci el araç satın almayı düşünen araç sevdalıları tarafından araba satma siteleri’nde piyasa ile ilgili sürekli olarak araştırılma yapılmaya devam edilir. Bu araştırmalardan biri olarak en çok hangi araba satılıyor? konusu olduğunu söyleyebiliriz. Fiat Egea Sedan ülkemizde en çok talep gören ve satışının gerçekleştiği araç olarak yer alır. Öyle ki araç sektöründe bir numarada Egea Sedan yer aldığını söyleyebiliriz. Her ne kadar bu modelin 2021 yılında ilgiyi çekerek ilk sırada olma başarısını göstermiş olsa da 2022 yılında da aynı popülerliği sürdürmeye devam etmiş olduğunu söyleyebiliriz. Ülkemizde bu modelin 28 bin adedi satışta olduğunu söyleyebiliriz.

Hangi Arabalar Tutuyor?

Araç satın almayı düşünenler ileride satarken zorluk yaşamak istemez. Bu nedenle hangi arabalar tutuyor? konusu son dönemde oldukça önemli hale gelmiştir. Çünkü satın alınan bir aracı daha sonrasında satma konusunda zorluk yaşamamak için tutan modelleri almak her zaman daha fazla avantaj sağlamaya neden olur. Araç takibi yapan kişilerde bu hususları göz önünde bulundurarak bir araç çalımı gerçekleşmeye başlar. Daha sonrasında zarara girmek istemeyenler ve tam aksine kazanç elde etmeyi kafasına koyan kişiler açısından önemlidir.

Hangi Arabayı Almalıyım 2022?

Araç sektörü hem kadın hem de erkek tarafından sürekli olarak ilgi görmeye devam ediyor. Fakat araç piyasasındaki fiyatların uçuşa geçmesinden dolayı araba alırken daha temkinli bir şekilde hareket etme ihtiyacı söz konusu olmaya başlıyor. Doğal olarak işin bu aşamasında hangi arabayı almalıyım 2022 sorusu ön plana çıkıyor. Öncelikle burada araç sahibi olacak kişiler açısından göz önünde olması gereken bazı önemli hususlar var diyebiliriz.

Bir aracın yüksek performans sunarak beklentilerinizi karşılayacak bir seviyede olması gerekir. Zaten tüm bunları en iyi şekilde yerine getiriyorsa o zaman aracı ileride satmaya kalktığınız zaman zarar eder miyim endişesi içerisinde olmazsınız. Honda Civic, Fiat Egea Sedan ve Wolkswagen modellerini satın alabilirsiniz. Ayaklarınız yeren kesecek olan birbirinden harika araç sınıflarıyla artık keyifli bir araç sürüş deneyiminden yararlanmaya başlamış olursunuz.

En Sorunsuz Araba Hangisi?

Araba satın alırken daha sonrasında bir sorun ile karşı karşıya kalmak istemezsiniz. Bu nedenle en sorunsuz araba hangisi sorusuna anında cevap bulmaya başlamanız gerekir. En sorunsuz araba hangisi diye inceleme yapıldığı zaman Toyota araçlarının tüm modellerinde sorun yaşanmadan keyifli bir kullanım mümkün diyebiliriz. 

Etiketler

Yaşamdan  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış