8 Aralık 2022 22:40 Güncelleme : 8 Aralık 2022 22:40

65 yaşındaki yaşlı adamın varını yoğunu almışlardı! Esra Erol ortaya çıkardı: Herkesi rahatlatan karar çıktı

65 yaşındaki yaşlı adamın varını yoğunu almışlardı! Esra Erol ortaya çıkardı: Herkesi rahatlatan karar çıktı

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da programına başvuran Halis Ağca, sosyal medyada dolandırıldığını söyleyerek yardım istedi. 10 çocuk babası Ağca, Yaren Nur ile Emrah Toy isimli şahısların 450.000 TL'sini aldığını söyleyerek tutuklanmalarını istedi. Harekete geçen Esra Erol ve ekibi Halis Ağca'ya sevindiren haberi verdi. İşte, programda yaşanan gelişmeler...

65 yaşında 10 çocuk babası olan Halis Ağca, 450.000 TL dolandırıldığını söyleyerek Esra Erol'a başvurdu. Yaşadıklarını tüm detaylarıyla Esra Erol'a anlatan Ağca, "Ben evliyim, on çocuğum var. Yaren bana ilk yazdığı zaman eşime 'ne yapalım?' diye sordum. Eşim de 'bir kuş gelmiş, bir çalıya sığınmış" diye cevap verdi.

Aynı zamanda Ağca, "Bana gönderdiği fotoğrafları gören, iyilik yapmayı seven herkes yardım ederdi" dedi.

Yaren Nur'un hayat hikayesini de anlattığını söyleyen Ağca, "Benim babam ile annem Trabzon-Rize yolundaki trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Amcam ninem ile gelip dedemi götürecek. Benim kimsem yok. Ben de arkalarından gideceğim" diyerek kendisinden para istediğini ve 1.000 lira gönderdiğini söyledi.

 esra erol hasan ağca olayı

KISA SÜREDE TUTUKLANDILAR!

Hemen duruma el atan Esra Erol dün yayınlanan bölümde Yaren Nur Toy ile Emrah Toy ve Hasan Toy'un göz altına alındığını söyledi. Elmalı'daki davada dolandırıcılık şüphesi ile yargılanan 3 isimden Hasan Toy serbest bırakılırken, Yaren Nur ile Emrah Toy tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 esra erol halis ağca olayı

Kararın ardından Esra Erol, "Utanıp yayına katılmayabilirdi. 64 yaşında senin internette ne işin var, hadi kullanıyorsun orda tanımadığın birine niye para gönderiyorsun diyerek yargılayabilirsiniz. Ama gerçek şuki mağdur olanlar utanıyor, mağdur edenler utanmadan hayatlarını sürdürerek suç işlemeye devam ediyor. Hep ne diyorum size hatanız, yanlışınız ne olursa olsun bundan utanmayın, utanması gereken siz değilsiniz. Halis Amca hatalı mı? Hatalı! Ama onun hatalı olması bu eylemi gerçekleştiren, bu suçu işleyenlerin evlerinde rahat rahat yaşamasına sebebiyet vermemeli." dedi.

Etiketler

Asayiş  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış